ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φόνος Παραμύθας: Χαμένος ο παιδοκτόνος – Βλέπει οράματα «Ένας ξένος πυροβόλησε τον γιο μου»

Φόνος Παραμύθας: Χαμένος ο παιδοκτόνος – Βλέπει οράματα «Ένας ξένος πυροβόλησε τον γιο μου»

Χαμένος στον κόσμου του 67χρονος ο Τμολέων Θεμιστοκλέους, ο οποίος δολοφόνησε τον 19χρονο γιο του Οδυσσέα στο χωριό τους, την Παραμύθα στις 14 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», το Σάββατο, 16/1 οπόταν και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ενώπιον του δικαστηρίου Λεμεσού για την έκδοση διατάγματος κράτησης του, φάνηκε να τα είχε χαμένα και να βλέπει οράματα. Η διαδικασία έγινε στο Μέλαθρον Αγωνιστών της ΕΟΚΑ, όπου βρίσκεται για αποκατάσταση, αφού τραυματίστηκε την ημέρα του φονικού.

Ο Θεμστοκλέους δεν έχει καμία αίσθηση της πραγματικότητας. Καθισμένος σε αναπηρικό καροτσάκι έδειχνε σαν να είχε διαγράψει από το μυαλό του το τι είχε συμβεί στον μικρό του γιο και ότι μία σφαίρα από το δικό του όπλο του στέρησε τα ζωή.

Ανάμεσα στις αλλοπρόσαλλες κουβέντες που ψέλλισε ήταν ότι «τη στιγμή του φονικού στο μέρος ήταν δυο άγνωστα πρόσωπα» για τα οποία δεν θυμόταν τίποτα. Είπε  ότι «είχε δυο σιηπεθκιές στο κεφάλι, βρεθήκαμε και οι δυο στο έδαφος και κάποιος άλλο πυροβόλησε ένας ξένος. Μετά τα κτυπήματα σκοτεινιασαν ούλλα»

Στην σύλληψη  την Παρασκευή, 15/1 αρνήθηκε να απαντήσει στις ουσιώδεις ερωτήσεις και είπε ότι έχει να πει θα τα πει στο δικαστήριο. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top