ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσημη επίσκεψη του Υπουργού Άμυνας Χριστόφορου Φωκαΐδη στην Αθήνα

Επίσημη επίσκεψη του Υπουργού Άμυνας Χριστόφορου Φωκαΐδη στην Αθήνα

Ο Υπουργός Άμυνας Χριστόφορος Φωκαΐδης αναχωρεί απόψε για την Αθήνα, για επίσημη επίσκεψη ύστερα από πρόσκληση του Έλληνα ομολόγου του, Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, αύριο το πρωί, θα πραγματοποιηθούν οι διαβουλεύσεις μεταξύ αντιπροσωπειών των δύο Υπουργείων στο ΓΕΕΘΑ ενώ ο κ. Φωκαΐδης θα έχει και κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας. Αργότερα ο ΥΠΑΜ θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Νίκο Βούτση.

Ο κ. Φωκαΐδης θα είναι, επίσης, ο κύριος ομιλητής σε εκδήλωση που διοργανώνεται για απόδοση τιμών στους ηρωικούς πεσόντες της ακταιωρού «Φαέθων» του 1964.

Κατά την επίσκεψη, ο Υπουργός Άμυνας θα παραστεί και θα μιλήσει σε τελετή κατά την οποία θα γίνει υποδοχή των οστών Ελλήνων πεσόντων, που συμπεριλαμβάνονταν στον κατάλογο των αγνοουμένων και που έχουν πρόσφατα ταυτοποιηθεί.
Επιστρέφει στην Κύπρο την Τρίτη 19 Ιανουαρίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top