ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεμεσός: Είχε κάνει επάγγελμα την παιδική πορνογραφία ο 44χρονος

Λεμεσός: Είχε κάνει επάγγελμα την παιδική πορνογραφία ο 44χρονος

Η Αστυνομία εκφράζει την εκτίμηση ότι η σύλληψη του 44χρονου Βρετανού που διέμενε μόνιμα στην Λεμεσό και ο οποίος θεωρείται ύποπτος για διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού αποτελεί μέλος διεθνούς κυκλώματος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχει στα χέρια του το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο 44χρονος επιδιδόταν επαγγελματικά στην διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού.

ΛΕΜΕΣΟΣ: Με ανοιχτό το στόμα έμειναν οι Αστυνομικοί! Πέραν των 2000 αρχείων παιδικής πορνογραφίας στον υπολογιστή 44χρονου

Ο ίδιος βρισκόταν στο μικροσκόπιο της Ιντερπόλ εδώ και καιρό αφού οι πληροφορίες τον ήθελαν να είναι μέλος συγκεκριμένου κυκλώματος.

Τα 2.000 αρχεία παιδικής πορνογραφίας που βρέθηκαν στο υπολογιστή του καταδεικνύουν την σοβαρότητα της υπόθεσης με την Αστυνομία να συνεχίζει τις έρευνες.   

Διαβάστε επίσης:

Στο δικαστήριο ο 44χρονος Βρετανός που συνελήφθηκε στην Κύπρο για παιδική πορνογραφία

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top