ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

CNP Cyprus: Συνέντευξη τύπου με την ευκαιρία συμπλήρωσης 20 χρόνων

CNP Cyprus: Συνέντευξη τύπου με την ευκαιρία συμπλήρωσης 20 χρόνων

Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε την Τετάρτη (20/01), ο όμιλος εταιριών CNP CYPRUS και οι Ασφαλιστικές του εταιρίες CNP CYPRIALIFE και CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 χρόνων υπηρεσίας στην κυπριακή αγορά.

Του Ανδρέα Χραλάμπους

Στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής διάσκεψης, η εταιρία παρουσίασε τα ήδη υπάρχοντα προϊόντα της, αλλά επιπρόσθετα σύστησε στο κοινό και ένα νέο αποκλειστικό, το «Cypria Long Term Care».

Αρχικά στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, χαιρετισμό απεύθυνε ο κ. Τάκης Φειδία, CEO του ομίλου και ακολούθως σύστησε ουσιαστικά την εταιρία, αναφερόμενος στο μέγεθος και την εμπειρία της, αλλά και τους διαχρονικούς της στόχους. Σχολίασε επίσης , μεταξύ άλλων και την εισαγωγή της νομοθεσίας για τη «Φερεγγυότητα 2» και τα νέα δεδομένα, που δημιουργεί για τις ασφαλιστικές εταιρίες του τόπου. Επιβεβαίωσε παράλληλα τους πελάτες της εταιρίας ότι ο όμιλος υπερκαλύπτει όλες τις προϋποθέσεις που ζητούνται, ενώ παράλληλα παρακολουθεί και τις εξελίξεις στο ζήτημα του Γε.Σ.Υ. με στόχο να εναρμονίζεται συνεχώς με τα νέα δεδομένα.

Τον κ. Φειδία διαδέχτηκε η γενική διευθύντρια της CNP CYPRIALIFE κα. Ανδρεανή Καλλιμάχου, παρουσιάζοντας τη στρατηγική, τα δεδομένα και τα προϊόντα του ομίλου. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα:

  • Στο μοναδικό προϊόν «Cypria Long Term Care», το οποίο παρουσίασε αναλυτικά ο διευθυντής ομαδικών ασφαλίσεων της εταιρία κ. Μανώλης Ιωαννίδης.
  • στη διαδικτυακή πύλη «InsuPass», το λογισμικό του οποίου παρουσίασε ο διευθυντής πωλήσεων της εταιρίας κ. Γιώργος Γώγου
  • και τη δωρεάν online κοινότητα «CypriaHealth.com»

Τέλος, οι προαναφερόμενοι κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις, αναφορικά με τα σχέδια συντάξεων και τα ταμεία προνοίας. Στο πρώτο θέμα αναφέρθηκαν σε οπισθοδρομικό και ελλειμματικό συνταξιοδοτικό σύστημα και ενημέρωσαν για τα προϊόντα που υπό προϋποθέσεις μπορούν να καλύψουν το κενό. Για τα ταμεία προνοίας, ενημέρωσαν ότι διαλύθηκαν από πολλές άλλες εταιρίες κατά το τέλος του περασμένου έτους, λόγω φόβων για φορολόγηση, αλλά ανοικοδομούνται κάτω από τα νέα δεδομένα που προέκυψαν. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top