ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πυρά» Ελένης σε Αβέρωφ: «Σε διέψευσε ο Ακιντζί»

«Πυρά» Ελένης σε Αβέρωφ: «Σε διέψευσε ο Ακιντζί»

Το Κίνημα «Αλληλεγγύη», με ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί διέψευσε τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου ότι η παρουσία του στο Νταβός δεν είναι αναβάθμιση, όταν δήλωσε ότι για πρώτη φορά στο Νταβός συμμετέχει η λεγόμενη ΤΔΒΚ σε επίπεδο ηγέτη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Αβέρωφ Νεοφύτου «διαβεβαίωνε τους πολίτες το πρωί ότι η παρουσία του κ. Ακιντζί στο Νταβός δεν είναι αναβάθμιση, ερωτώντας μάλιστα με απορία `καλά όταν τον βλέπουμε στην Κύπρο δεν αναβαθμίζεται και αν τον δούμε στο Νταβός, θα τον αναβαθμίσουμε`»;

Πριν προλάβει να ολοκληρώσει τη δήλωση του, προστίθεται, «η πρώτη προσπάθεια αναβάθμισης ερχόταν από τον ίδιο τον Μουσταφά Ακιντζί ο οποίος αναχωρώντας για το Νταβός δήλωνε με έμφαση ότι θέλει να επιστρέψει `με τα καλύτερα αποτελέσματα από το Φόρουμ του Νταβός όπου για πρώτη φορά συμμετέχει η λεγόμενη ΤΔΒΚ σε επίπεδο ηγέτη`. Ασχέτως «δε του γεγονότος ότι στη συνέχεια αφαίρεσε την «ΤΔΒΚ» από το κείμενο, σε όλα τα έγγραφα που κυκλοφορούν στο Νταβός, αναφέρεται ότι προέρχονται από το «Προεδρικό Μέγαρο» », αναφέρεται.

Παράλληλα, αναφέρεται ότι ο κ. Νεοφύτου «με την δήλωση του ότι όσοι επιδιώκουν συνεργασία με τον ΔΗΣΥ θα πρέπει να συμφωνούν μαζί του τόσο στο Κυπριακό όσο και στην οικονομία, φανερώνει ότι είναι πλέον παρελθόν ο παλιός Δημοκρατικός Συναγερμός που ήταν πάντα ένα ευρωπαϊκό δημοκρατικό πολυφωνικό κόμμα που διέθετε κουλτούρα συνεργασιών και συναίνεσης».

Πηγή: KYΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top