Πληροφορίες ότι εγκύκλιος του ΓΕΕΦ «απαγορεύει» την φράση «Εθνική Φρουρά» στις στολές

Πληροφορίες ότι εγκύκλιος του ΓΕΕΦ «απαγορεύει» την φράση «Εθνική Φρουρά» στις στολές

Καταργείται η αναφορά «Εθνική Φρουρά» στις στολές των στρατιωτών; Πάντως, αυτό αναφέρουν πληροφορίες, που για την ώρα είναι υπό διερεύνηση.

Πιο συγκεκριμένα, το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς, φέρεται να απέστειλε εγκύκλιο στις μονάδες, με την οποία πληροφορούνται οι αξιωματικοί ότι πρέπει να μεριμνήσουν άμεσα ώστε να μην αναγράφεται η φράση «Εθνική Φρουρά» στις στολές όλων των μελών της Εθνικής Φρουράς.

Η ιστοσελίδα μας, ToThemaOnline, ήταν αποδέκτης των προαναφερθείσων πληροφοριών και τις έχει θέσει ενώπιον αρμόδιων ατόμων. Θα επανέλθουμε με νεότερη ενημέρωση επί του θέματος.

«Σίγουρα οι νέες στολές που παραγγέλθηκαν δεν έχουν πρόνοια για να υπάρχουν μπροστά διακριτικά των στρατιωτών, αλλά στο πλάι» μας αναφέρθηκε από αρμόδιο άτομο.

Φ.Μ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

Με γρήγορους ρυθμούς επιχειρεί να δώσει το στίγμα της, η νέα μεταβατική Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, ανοίγοντας από νωρίς έναν κύκλο πολιτικών επαφών, που κάθε άλλο παρά τυχαίος μπορεί να θεωρηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE