Πρωί πρωί καταγγέλθηκαν οδηγοί για αλκοόλ και ταχύτητα στη Λεμεσό

Πρωί πρωί καταγγέλθηκαν οδηγοί για αλκοόλ και ταχύτητα στη Λεμεσό

Τροχονομικούς ελέγχους διενήργησε τις πρωινές ώρες η τροχαία Λεμεσού στο πλαίσιο εκστρατείας για την πάταξη της παραβατικότητας, της πρόληψης των οδικών τροχαίων συγκρούσεων, αλλά και της εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Οι έλεγχοι έγιναν σε διάφορα σημεία της πόλης με ιδιαίτερη έμφαση στο παραλιακό μέτωπο, στην περιοχή εναερίου και στο κέντρο της πόλης.

Σε αστυνομική ανακοίνωση αναφέρεται ότι κατά τη διάρκεια της εκστρατείας συνελήφθησαν δέκα πρόσωπα για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης. Συνολικά έγιναν έλεγχοι σε 55 αυτοκίνητα και τρεις μοτοσικλέτες και μοτοποδήλατα. Παράλληλα, έγιναν δέκα καταγγελίες για οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE