ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πάφος: Χειροπέδες σε δύο άτομα για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπής

Πάφος: Χειροπέδες σε δύο άτομα για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπής

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου και της Υ.ΚΑ.Ν Πάφου διενήργησαν χθες το απόγευμα έρευνες με δικαστικά εντάλματα σε διαμερίσματα πολυκατοικίας στην Πάφο, όπου εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια.

Στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας, εντοπίστηκε μία τσάντα που περιείχε 65 γραμμάρια κάνναβης, πέντε γραμμάρια κρυσταλλικής ουσίας και διάφορα τιμαλφή, τα οποία πιστεύεται ότι είναι προϊόντα διαρρήξεων και κλοπών.

Η υπόθεση ξεκίνησε όταν η Αστυνομία, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης που διενεργήθηκε από μέλη του ΤΑΕ Πάφου, Τροχαίας Πάφου και άλλων Υπηρεσιών, προχώρησε την 30η Ιανουαρίου στη σύλληψη 35χρονου και 32χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων κατοικιών και κλοπών, κλοπής αυτοκινήτων και πινακίδων εγγραφής, συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, παράνομης κατοχής περιουσίας και παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, γύρω στη 1.45μ.μ. τα μέλη της Αστυνομίας, ανέκοψαν σε χωμάτινο δρόμο στην περιοχή Γεροσκήπου, όχημα που οδηγούσε ο 35χρονος. Από περαιτέρω έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι το όχημα έφερε πλαστές πινακίδες εγγραφής, ενώ είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο, μεταξύ των ημερομηνιών 15/12/15-15/1/16 στην επαρχία Πάφου.

Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκε πινακίδα εγγραφής, η οποία διαπιστώθηκε επίσης ότι είχε κλαπεί μεταξύ των ημερομηνιών 26-28/11/15 από αυτοκίνητο στην Πάφο.

Σε έρευνα που ακολούθησε σε υποστατικό που διατηρεί ο 35χρονος στην Πάφο, εντοπίστηκε ακόμη ένα αυτοκίνητο, χωρίς πινακίδες εγγραφής, το οποίο όπως διαπιστώθηκε ήταν κλοπιμαίο.

Από περαιτέρω έρευνες που διενεργήθηκαν, εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα που διατηρεί ο 35χρονος στην Πάφο και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, μια βαλίτσα από αλουμίνιο η οποία περιείχε ένα τηλεσκόπιο, μια τηλεόραση, ποσότητα από συλλεκτικά πιάτα, δύο ασύρματους και άλλα αντικείμενα, που πιστεύεται ότι πρόκειται για κλοπιμαία.

Στη συνέχεια, σε έρευνα που διενεργήθηκε με δικαστικό ένταλμα σε άλλο διαμέρισμα της ίδιας πολυκατοικίας, στο οποίο διαμένει ο 35χρονος, εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους μισού γραμμαρίου περίπου. Ακολούθως, ο 35χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σχετικά με την ίδια υπόθεση, συνελήφθη επίσης με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 32χρονος από τη Βουλγαρία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σε έρευνα που έγινε στην οικία του με δικαστικό ένταλμα, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους ενός γραμμαρίου περίπου, καθώς και διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές που πιστεύεται ότι πρόκειται για κλοπιμαία.

Ήδη τα δύο πρόσωπα προσήχθησαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και ο 35χρονος τελεί υπό 8ήμερη κράτηση και ο 32χρονος υπό 2ήμερη.

Το ΤΑΕ Πάφου και η ΥΚΑΝ (κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Βγαίνει μπροστά ο Ζαννέττου μέσω των δικηγόρων του: «Πρόθεση η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Σεισμός αισθητός στην Κύπρο - Ταρακούνησε την Πάφο

Σεισμός αισθητός στην Κύπρο - Ταρακούνησε την Πάφο

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, σε υποθαλάσσια περιοχή, βορειοανατολικά της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top