LIFESTYLE

Η Μαρίνα Αγγέλου αποκλειστικά στο ΤhemaOnline: Δεν αποχωρώ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων από το DanSing! Μάθετε όλη την αλήθεια

Η Μαρίνα Αγγέλου αποκλειστικά στο ΤhemaOnline: Δεν αποχωρώ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων από το DanSing! Μάθετε όλη την αλήθεια

H τραγουδίστρια Μαρίνα Αγγέλου μέσα από το ThemaOnline ξεκαθαρίζει τη θέση της και απαντά με ειλικρίνεια για τους λόγους που την ώθησαν να αποσυρθεί από το DanSing For You 5, μεταφέροντάς μας τη δική της αλήθεια για τα όσα ειπώθηκαν.

Γράφει ο Στέλιος Στυλιανού

Η ιστοσελίδα μας σας ενημέρωσε από το απόγευμα της Δευτέρας, τόσο για την ξαφνική αποχώρηση και αντικατάσταση του χορογράφου Αντώνη Παπαντωνίου στο DanSing 5 όσο και για το άγριο χώσιμο του Ν. Μουρατίδη στο δίδυμο Παπαδάκη-Αγγέλου, με το ζευγάρι να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένο από τα όσα ειπώθηκαν από πλευράς του κριτή.

Αποτέλεσμα αυτού αλλά και πολλών άλλων παραγόντων ήταν και η απόφαση της όμορφης τραγουδίστριας να ενημερώσει την παραγωγή ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει στο φιλανθρωπικό σόου, γεγονός που αποδέχτηκαν και ζήτησαν χρόνο ώστε να βρεθεί η αντικαταστάτρια, κάτι το οποίο έγινε σήμερα Τρίτη.

Μαρίνα Καλησπέρα, είναι αλήθεια ότι αποχωρείς από το DanSing For You 5;

Ναι αληθεύει, κατ’ αρχήν θα ήθελα να πω ότι μερικοί θα έπρεπε να διασταυρώνουν τις πηγές τους και να μην γράφουν ότι θέλουν. Δεν αποχωρώ λόγω επαγγελματικών ή άλλων υποχρεώσεων από το DanSing For You 5 και έχω ενημερώσει έγκαιρα την παραγωγή, οπότε, ούτε τον Δημήτρη κρέμασα, ούτε κανένα άλλο.

Για ποιους λόγους ζήτησες να μην συνεχίσεις άλλο στο σόου;

Όταν μια συνεργασία δεν πάει καλά, κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνει. Από την στιγμή που δεν υπάρχει συνεννόηση, σεβασμός και χάνεται και λίγο ο σκοπός της συμμετοχής θεωρώ ότι όποιος σέβεται τον εαυτό του και την πορεία του, κάνει αυτό που θεωρεί σωστό για τον ίδιο. Αυτό έκανα και εγώ…

Ποιο μήνυμα θέλεις να στείλεις στους συμμετέχοντες του ιερού αυτού σκοπού αφού τα έσοδα θα διατεθούν για τον ΠΑΣΥΚΑΦ

Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στο DanSing For You 5. Ο σκοπός όπως είπες είναι ιερός για αυτό καλώ τον κόσμο να συνεχίζει να ψηφίζει. Εύχομαι αυτοί που όντως δουλεύουν σκληρά και αφιερώνουν χρόνο και αγάπη , καταθέτοντας καρδιά και ψυχή για να βγει το αποτέλεσμα που βλέπετε κάθε Κυριακή να ανταμειφτούν τουλάχιστον στις καρδιές του κοινού.

Τέλος, θέλω να σε ευχαριστήσω και εσένα Στέλιο που μου δίνεις την ευκαιρία να ακουστεί και η δική μου πλευρά και όχι τα όσα αναληθή κυκλοφόρησαν στα διάφορα site σήμερα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στη Λάρνακα: 29χρονος μοτοσικλετιστής το νέο θύμα της ασφάλτου - Στη δημοσιότητα το όνομά του

Τάφος - Οπλοστάσιο: Ενώπιον Δικαστηρίου οι δύο συλληφθέντες - Δείτε φωτογραφία από τα όπλα που βρήκαν οι Αρχές

Πρατήρια καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Κωνσταντίνου και Ελένης: Πόσοι Κύπριοι γιορτάζουν σήμερα - Oι παραλλαγές των ονομάτων και η ιστορία των Αγίων

Στιγμές τρόμου στον Μούτταλο: Άγνωστοι έκλεψαν πάνω από €5.000 - Έριξαν πυροβολισμούς

Adele: Τα συγχαρητήρια που έδωσε δημόσια στην κόρη του συντρόφου της



ΔΗΚΟ: Παρωχημένες προεκλογικές νοοτροπίες ή δημοσκοπικός πανικός

ΔΗΚΟ: Παρωχημένες προεκλογικές νοοτροπίες ή δημοσκοπικός πανικός

Όσο πλησιάζουμε στις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου, το προεκλογικό σκηνικό παίρνει φωτιά, με τα κόμματα να επιστρατεύουν όλο το δυναμικό τους για να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Παρά τις δημοσκοπήσεις, όσες είδαν το φως της δημοσιότητας και τα όσα καταγράφονται, τα κόμματα προχωρούν σε δικές τους εσωτερικές δημοσκοπήσεις στις οποίες καταγράφονται οι προθέσεις των ψηφοφόρων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top