Δημοσίευμα της hurriyetdailynews αναφέρει τον Αναστασιάδη ως Πρόεδρο της Κύπρου και μιλά για εισβολή της Τουρκίας στο νησί!

Δημοσίευμα της hurriyetdailynews αναφέρει τον Αναστασιάδη ως Πρόεδρο της Κύπρου και μιλά για εισβολή της Τουρκίας στο νησί!

Σε ένα μεγάλο ολίσθημα φαίνεται πως έπεσαν οι Τούρκοι δημοσιογράφοι της αγγλικής έκδοσης, της τουρκικής «φιλοκεμαλικής» ιστοσελίδας hurriyetdailynews.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Το δημοσίευμα με ημερομηνία 3/2/2016 έχει τίτλο στην αγγλική «Cyprus president warns UN chief no rush to reach peace deal», δηλαδή «Ο Πρόεδρος της Κύπρου προειδοποιεί τον επικεφαλή των Η.Ε να μην υπάρξει βιασύνη για την ειρηνευτική συμφωνία».

Είναι τουλάχιστον παράδοξο που ένα τουρκικό μέσο ενημέρωσης αναφέρεται στον Αναστασιάδη όχι ως Ελληνοκύπριο ηγέτη αλλά ως Κύπριο Πρόεδρο.

Το δημοσίευμα όμως δεν μένει ως εκεί αφού πέρα από το -Cypriot President- Κύπριος Πρόεδρος, μιλά παρακαλώ και για εισβολή — invasion-  της Τουρκίας στην Κύπρο!

Όλα έχουν όμως μια εξήγηση... 

Το δημοσίευμα δεν το έχουν γράψει οι Τούρκοι συνάδελφοι αλλά το αναδημοσίευσαν χωρίς λογικά καν να το κοιτάξουν από το αμερικανικό πρακτορείο ειδήσεων Associated Press.

Το ίδιο άρθρο το εντοπίσαμε και στο arabtimesonline κάτι που καταδεικνύει ότι πρόκειται ξεκάθαρα για απροσεξία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE