ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοσίευμα της hurriyetdailynews αναφέρει τον Αναστασιάδη ως Πρόεδρο της Κύπρου και μιλά για εισβολή της Τουρκίας στο νησί!

Δημοσίευμα της hurriyetdailynews αναφέρει τον Αναστασιάδη ως Πρόεδρο της Κύπρου και μιλά για εισβολή της Τουρκίας στο νησί!

Σε ένα μεγάλο ολίσθημα φαίνεται πως έπεσαν οι Τούρκοι δημοσιογράφοι της αγγλικής έκδοσης, της τουρκικής «φιλοκεμαλικής» ιστοσελίδας hurriyetdailynews.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Το δημοσίευμα με ημερομηνία 3/2/2016 έχει τίτλο στην αγγλική «Cyprus president warns UN chief no rush to reach peace deal», δηλαδή «Ο Πρόεδρος της Κύπρου προειδοποιεί τον επικεφαλή των Η.Ε να μην υπάρξει βιασύνη για την ειρηνευτική συμφωνία».

Είναι τουλάχιστον παράδοξο που ένα τουρκικό μέσο ενημέρωσης αναφέρεται στον Αναστασιάδη όχι ως Ελληνοκύπριο ηγέτη αλλά ως Κύπριο Πρόεδρο.

Το δημοσίευμα όμως δεν μένει ως εκεί αφού πέρα από το -Cypriot President- Κύπριος Πρόεδρος, μιλά παρακαλώ και για εισβολή — invasion-  της Τουρκίας στην Κύπρο!

Όλα έχουν όμως μια εξήγηση... 

Το δημοσίευμα δεν το έχουν γράψει οι Τούρκοι συνάδελφοι αλλά το αναδημοσίευσαν χωρίς λογικά καν να το κοιτάξουν από το αμερικανικό πρακτορείο ειδήσεων Associated Press.

Το ίδιο άρθρο το εντοπίσαμε και στο arabtimesonline κάτι που καταδεικνύει ότι πρόκειται ξεκάθαρα για απροσεξία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top