Αιφνιδιαστική διαμαρτυρία αστυνομικών στο Μέγαρο Μαξίμου

Αιφνιδιαστική διαμαρτυρία αστυνομικών στο Μέγαρο Μαξίμου

Αιφνιδίασαν τους συναδέλφους τους που φρουρούν το Μέγαρο Μαξίμου περίπου δέκα ένστολοι, που πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας, με αφορμή την σημερινή πανελλαδική κινητοποίηση των Σωμάτων ασφαλείας και των ενόπλων δυνάμεων.

Οι αστυνομικοί, είχαν κρύψει πλακάτ κάτω από τις στολές τους και τα εμφάνισαν μόλις έφτασαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου το πρωί της Παρασκευής.

Μεταξύ άλλων τα πλακάτ έγραφαν «Αλέξη γιατί σκοτώνεις το λαό σου;» «Η μάνα μου είναι καθαρίστρια» «Οι νεκροί μας δεν θα δικαιούνται σύνταξη;» «Ο πατέρας μου είναι αγρότης» «πενταμελής οικογένεια όλοι άνεργοι».

Η διαμαρτυρία κράτησε περίπου 20 λεπτά κι έληξε ομαλά με την απομάκρυνσή τους από την Ηρώδου Αττικού, ενώ οι ένστολοι έχουν προγραμματίσει για σήμερα πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 16:00 στην πλατεία Κολοκοτρώνη για το ασφαλιστικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE