Αιφνιδιαστική διαμαρτυρία αστυνομικών στο Μέγαρο Μαξίμου

Αιφνιδιαστική διαμαρτυρία αστυνομικών στο Μέγαρο Μαξίμου

Αιφνιδίασαν τους συναδέλφους τους που φρουρούν το Μέγαρο Μαξίμου περίπου δέκα ένστολοι, που πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας, με αφορμή την σημερινή πανελλαδική κινητοποίηση των Σωμάτων ασφαλείας και των ενόπλων δυνάμεων.

Οι αστυνομικοί, είχαν κρύψει πλακάτ κάτω από τις στολές τους και τα εμφάνισαν μόλις έφτασαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου το πρωί της Παρασκευής.

Μεταξύ άλλων τα πλακάτ έγραφαν «Αλέξη γιατί σκοτώνεις το λαό σου;» «Η μάνα μου είναι καθαρίστρια» «Οι νεκροί μας δεν θα δικαιούνται σύνταξη;» «Ο πατέρας μου είναι αγρότης» «πενταμελής οικογένεια όλοι άνεργοι».

Η διαμαρτυρία κράτησε περίπου 20 λεπτά κι έληξε ομαλά με την απομάκρυνσή τους από την Ηρώδου Αττικού, ενώ οι ένστολοι έχουν προγραμματίσει για σήμερα πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 16:00 στην πλατεία Κολοκοτρώνη για το ασφαλιστικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE