ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ύμνοι του Προέδρου Αναστασιάδη σε ΑΚΕΛ και Άντρο – «Υπεύθυνο το κόμμα της αριστεράς»

Ύμνοι του Προέδρου Αναστασιάδη σε ΑΚΕΛ και Άντρο – «Υπεύθυνο το κόμμα της αριστεράς»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης σε συνέντευξη του σε καθημερινή εφημερίδα επέλεξε να εξυψώσει το ΑΚΕΛ και τον Γενικό του Γραμματέα Άντρο Κυπριανού, με φόντο την δεδομένη συμμαχία των δυο μεγάλων κομμάτων στο επικείμενο δημοψήφισμα.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί καθόλου τυχαίο αφού πλέον ο Πρόεδρος βασίζει πολλά στην στήριξη του ΑΚΕΛ όσο αφορά το Εθνικό θέμα καθώς τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης στέκονται απέναντι από τις όποιες εξελίξεις έχουν δημιουργηθεί μέχρι τώρα.

Είναι ίσως η πρώτη φορά στην πολιτική ιστορία της ΚΔ όπου το μεγάλο κόμμα της δεξιάς και η αριστερά στο νησί βρίσκονται σε πλήρη συνταύτιση και αγαστή συνεργασία.

Αυτό οφείλεται στην καλή σχέση που δημιούργησε ο Νίκος Αναστασιάδης με τον Άντρο Κυπριανού, αλλά κυρίως στον στόχο των δυο αυτών κομμάτων που είναι η λύση του Κυπριακού στην βάση της Δ.Δ.Ο.

Ο Νίκος Αναστασιάδης σε συνέντευξη του στον «Πολίτη» αναφέρει:

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τη συνεργασία και τη στήριξη της αριστεράς… Την ώρα που μιλούμε, η στάση του ΑΚΕΛ είναι απόλυτα υπεύθυνη και οφείλω να πω και σημαντικά δημιουργική».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top