Ο Τρελαντώνης στην Κύπρο! Δείτε πως είναι σήμερα, 12 χρονια μετά το «Καφέ της Χαράς»

Ο Τρελαντώνης στην Κύπρο! Δείτε πως είναι σήμερα, 12 χρονια μετά το «Καφέ της Χαράς»

Ένας από τους πιο αγαπημένους τηλεοπτικούς ρόλους ήταν ο Τρελαντώνης, αγαπημένο και το Καφέ της Χαράς το οποίο στον ΑΝΤ1 Κύπρου… επιμένουν και μας το προβάλλουν τακτικότατα μαζί με το Κωνσταντίνου και Ελένης (ΑΜΑΝ ΠΙΑ). Ο «Τρελαντώνης» μάλιστα όπως δήλωσε Δευτέρα-Τετάρτη βρίσκεται στην Κύπρο

Αλλαγμένος, πιο ώριμος, με τον χρόνο πάντως να του έχει φερθεί ευγενικά, συνοδευόταν από τη σύζυγό του Φωτεινή Δεμίρη, η οποία κρατούσε τον ρόλο της φουρνάρισσας στο ίδιο σίριαλ.

Εχουν περάσει 12 χρόνια από την εποχή που ο ιδιαίτερος «Τρελαντώνης» της σειράς είχε βρει στο πρόσωπο της πρωτευουσιάνας Χαράς (Ρένια Λουιζίδου) τη μοναδική φίλη και μιλούσε με ποιηματάκια σ' εκείνη και την κόρη της. Ο ρόλος αυτός, πάντως, όπως αποκάλυψε στην «Εspresso», τον ακολουθεί ως σήμερα.

Την περίοδο αυτή συμμετέχει στο «Μπρούσκο» της Βάνας Δημητρίου και του Ανδρέα Γεωργίου ενσαρκώνοντας τον Κίκη, σύζυγο της Κωνσταντίνας (Τζόυς Ευείδη). Ετσι κάθε Δευτέρα και Τετάρτη κάνει το δρομολόγιο Αθήνα - Κύπρος, προκειμένου να βρεθεί στα γυρίσματα της επιτυχημένης παραγωγής.

Στο «Μπρούσκο» συνάντησε και πάλι την Τζόυς, κάτι που θεωρεί ευτυχή συγκυρία. Αλλωστε, μαζί ετοιμάζουν ένα νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ. Πρόκειται για έναν πιλότο εκπομπής, που θα ασχολείται με τα αδέσποτα ζωάκια. Οπως και η Ευείδη, έτσι κι εκείνος είναι φιλόζωος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE