LIFESTYLE

Ο Τρελαντώνης στην Κύπρο! Δείτε πως είναι σήμερα, 12 χρονια μετά το «Καφέ της Χαράς»

Ο Τρελαντώνης στην Κύπρο! Δείτε πως είναι σήμερα, 12 χρονια μετά το «Καφέ της Χαράς»

Ένας από τους πιο αγαπημένους τηλεοπτικούς ρόλους ήταν ο Τρελαντώνης, αγαπημένο και το Καφέ της Χαράς το οποίο στον ΑΝΤ1 Κύπρου… επιμένουν και μας το προβάλλουν τακτικότατα μαζί με το Κωνσταντίνου και Ελένης (ΑΜΑΝ ΠΙΑ). Ο «Τρελαντώνης» μάλιστα όπως δήλωσε Δευτέρα-Τετάρτη βρίσκεται στην Κύπρο

Αλλαγμένος, πιο ώριμος, με τον χρόνο πάντως να του έχει φερθεί ευγενικά, συνοδευόταν από τη σύζυγό του Φωτεινή Δεμίρη, η οποία κρατούσε τον ρόλο της φουρνάρισσας στο ίδιο σίριαλ.

Εχουν περάσει 12 χρόνια από την εποχή που ο ιδιαίτερος «Τρελαντώνης» της σειράς είχε βρει στο πρόσωπο της πρωτευουσιάνας Χαράς (Ρένια Λουιζίδου) τη μοναδική φίλη και μιλούσε με ποιηματάκια σ' εκείνη και την κόρη της. Ο ρόλος αυτός, πάντως, όπως αποκάλυψε στην «Εspresso», τον ακολουθεί ως σήμερα.

Την περίοδο αυτή συμμετέχει στο «Μπρούσκο» της Βάνας Δημητρίου και του Ανδρέα Γεωργίου ενσαρκώνοντας τον Κίκη, σύζυγο της Κωνσταντίνας (Τζόυς Ευείδη). Ετσι κάθε Δευτέρα και Τετάρτη κάνει το δρομολόγιο Αθήνα - Κύπρος, προκειμένου να βρεθεί στα γυρίσματα της επιτυχημένης παραγωγής.

Στο «Μπρούσκο» συνάντησε και πάλι την Τζόυς, κάτι που θεωρεί ευτυχή συγκυρία. Αλλωστε, μαζί ετοιμάζουν ένα νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ. Πρόκειται για έναν πιλότο εκπομπής, που θα ασχολείται με τα αδέσποτα ζωάκια. Οπως και η Ευείδη, έτσι κι εκείνος είναι φιλόζωος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οκτώ μέρες στο κελί οι δύο για το οπλοστάσιο σε τάφο στην επαρχία Λάρνακας

Μονή Αββακούμ: Απαντά στον δικηγόρο του Μητροπολίτη Ταμασού ο Βαβούσκος - «Συνιστά ομολογία ότι δεν είχαν κάνει τίποτε»

Επίδομα τέκνου: Αυξημένο κατά 3,7% φέτος - Δείτε αναλυτικά πόσα και πότε θα τα λάβετε

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Κωνσταντίνου και Ελένης: Πόσοι Κύπριοι γιορτάζουν σήμερα - Oι παραλλαγές των ονομάτων και η ιστορία των Αγίων

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το γλυκό στιγμιότυπο που πόσταρε από τη βάφτιση της κόρης της



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Αρχηγοί κρατών θα έρθουν στην Κύπρο για να στηρίξουν την πρωτοβουλία «Αμάλθεια» είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top