LIFESTYLE

«Κόβεται» άρον άρον εκπομπή του ΑΝΤ1! Το ανακοίνωσαν οι παρουσιαστές

«Κόβεται» άρον άρον εκπομπή του ΑΝΤ1! Το ανακοίνωσαν οι παρουσιαστές

Tο πρόωρο τέλος και μάλιστα άμεσα (σε δυο βδομάδες) του «This Is Spata Live» ανακοίνωσαν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Μαίρη Συνατσάκη, το απόγευμα της Τρίτης.

Τελικά η εκπομπή Spata Live του Ant1, δεν θα καταφέρει να κόψει το νήμα της φετινής σεζόν, καθώς τέλη Φεβρουαρίου, οι ιθύνοντες του Αμαρουσίου αποφάσισαν το απογευματινό τους πρόγραμμα να ρίξει αρον άρον οριστικά τίτλους τέλους.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε: «Νομίζω ότι έχετε συνηθίσει να ακούτε αλήθειες από αυτή την εκπομπή και θα τις ακούσετε και τώρα. Λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής – και όχι πριν από μία εβδομάδα, ούτε από δύο εβδομάδες, ούτε πριν από ένα μήνα όπως έχει γραφτεί – ενημερωθήκαμε ότι αυτό το όμορφο ταξίδι που λέγεται “This Is Spata Live” έρχεται προς το τέλος του. Όχι τώρα. Μην ανησυχείτε, δεν μας ξεφορτώνεστε. Όχι τώρα, αλλά σε δύο εβδομάδες..

Αμέσως μετά, η Μαίρη Συνατσάκη πήρε τον λόγο και πρόσθεσε: «Δεν αποχαιρετούμε τώρα. Στις 26 Φεβρουαρίου θα είναι η τελευταία μας εκπομπή, την τελευταία Παρασκευή του Φλεβάρη. Θα το περάσουμε παρέα αυτό το διάστημα. Για μας ήταν πραγματικά ουσιαστικό. Δεν ήταν μόνο τέσσερις μήνες, ήταν πολλά περισσότερα πράγματα. Σας αξίζει να σας πούμε εμείς τι ακριβώς θα συμβεί. Σας αξίζει να μην διαβάζετε λόγια από εδώ και από εκεί. Αν οι υπόλοιπο αφήνουν τα κανάλια τους να μιλήσουν, εμείς θα το κάνουμε μόνοι μας».
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top