LIFESTYLE

Μυρσίνη Αρναούτη: Μάχη για να αποφευχθούν τα χειρότερα...

Μυρσίνη Αρναούτη: Μάχη για να αποφευχθούν τα χειρότερα...

Η 31χρονη κοπέλα που βρισκόταν στο μοιραίο αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη έχει ανεβάσει πυρετό, κάτι που απέυχονταν οι γιατροί...

Σύμφωνα με  πληροφορίες του Athensmagazine.gr, η νεαρή κοπέλα βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, αφού πέρα από τις συνεχόμενες επεμβάσεις τις τελευταίες ώρες έχει ανεβάσει πυρετό, κάτι που μπορεί να φέρει ακόμα και τα... χειρότερα! Οι γιατροί απεύχονταν, βάση της κατάστασης της, να ανεβάσει πυρετό κάτι που δυστυχώς έχει συμβεί τις τελευταίες ώρες και τα επόμενα 24ωρα κρίνονται ιδιαίτερα κρίσιμα!

H πανέμορφη Μυρσίνη από το τραγικό τροχαίο έχει υποστεί πολλά τραύματα, με το πιο σοβαρό να είναι εκείνο που έχει αποκομίσει στον θώρακα και γίνονται συνεχόμενες επεμβάσεις από την περασμένη Πέμπτη ώστε να καταφέρει να ξεπεραστεί, ενώ φέρεται να έχει υποστεί και κάποια μόλυνση. 

Εκτός όμως από το χτύπημα στο θώρακα, η Μυρσίνη Αρναούτη έχει σοβαρά προβλήματα και στα άκρα της! Συγκεκριμένα η δεξιά πλευρά της είναι σε κάκιστη κατάσταση, τόσο στo χέρι όσο και στo πόδι, όπου χειρουργήθηκε την περασμένη Πέμπτη, αμέσως μετά το τροχαίο και αναμένεται να χειρουργηθεί ξανά.

Το τραγικό της όλης υπόθεσης είναι πως ακόμα και αν ξεπεράσει τον κίνδυνο για την ζωή της η νεαρή κοπέλα θα ταλαιπωρηθεί για πάρα πολύ καιρό. Την συγκεκριμένη περίοδο παραμένει διασωληνομένη στην εντατική, ενώ τα σενάρια που την θέλουν να καταθέτει στις Αρχές για το μοιραίο δυστύχημα κρίνονται αναληθείς, αφού δεν μπορεί καν να μιλήσει και ακόμα και αν όλα πάνε καλά θα αργήσει πολύ να γίνει κάτι τέτοιο...

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η κοπέλα δεν έχει υποστεί κανέναν ακρωτηριασμό όπως βιάστηκαν πολλοί να πουν από την ημέρα του δυστυχήματος. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ -  «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ - «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top