ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΣΟΚ: Προσπάθησαν να απαγάγουν μαθητή στη Ξυλοφάγου

ΣΟΚ: Προσπάθησαν να απαγάγουν μαθητή στη Ξυλοφάγου

Τρεις μήνες μετά από την καταγγελία 10χρονου στα Λύμπια, ότι άγνωστος επιχείρησε να τον απαγάγει, ενώ επέστρεφε από το σχολείο του, γίνεται νέα καταγγελία για υπόθεση απαγωγής παιδιού στο χωριό Ξυλοφάγου.

Ο 11χρονος ενώ πήγε το πρωί στο σχολείο του, το οποίο είναι μερικά μέτρα από το σπίτι του, διπλοκάμπινο όχημα με τρία πρόσωπα, σταμάτησαν δίπλα του και μιλώντας ελληνικά, του είπαν να πάει μαζί τους.

Ο μαθητές, της έκτης δημοτικού τρομαγμένος, έτρεξε και πήγε κατευθείαν στο σχολείο του, όπου ανέφερε ότι συνέβη στους δασκάλους του, οι οποίοι ενημέρωσαν αμέσως τους γονείς του.

Η οικογένεια προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία. Πρόκειται για φιλήσυχους ανθρώπους, που δεν υποψιάζονται κάποιον που να ήθελε να τους προκαλέσει κακό. 
Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline, πριν από μερικές ημέρες το σχολείο έγινε στόχος διαρρηκτών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός: Aλλοδαπός προσπαθεί να αρπάξει παιδιά - Καταγγελία μαθητή στα Λύμπια

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top