ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έσκασε νέο σκάνδαλο για τον Σάββα Βέργα

Έσκασε νέο σκάνδαλο για τον Σάββα Βέργα

Ο τέως Δήμαρχος Πάφου, ενώ εκτίει ποινή φυλάκισης στις Κεντρικές Φυλακές για το σκάνδαλο στο Συμβούλιο Αποχετεύσεων Πάφου, το όνομα του φιγουράρει σε νέο σκάνδαλο που έσκασε τις τελευταίες ημέρες.

Σίγουρα ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται… Ο τέως Δήμαρχος Πάφου, Σάββας Βέργας, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης στις Κεντρικές Φυλακές για το σκάνδαλο του ΣΑΠΑ,  είναι μεταξύ των συλληφθέντων για το νέο σκάνδαλο που αφορά το ΧΥΤΑ Πάφου.

Ο Σάββας Βέργας εκτός από Δήμαρχος Πάφου και Πρόεδρος του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Πάφου, την επίμαχη περίοδο, ήταν και Πρόεδρος του Συμβουλίου για τον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) Πάφου.

Με βάση τα στοιχειά και τις πληροφορίες που εξασφάλισε η αστυνομία στον ΧΥΤΑ της Μαραθουντας φαίνεται να λειτουργούσε κύκλωμα που φούσκωνε τους όγκους των σκουπιδιών με αποτέλεσμα να υπερχρεώνονται οι τοπικές αρχές και κατ' επέκταση οι καταναλωτές και να αποκομίζουν σημαντικά οικονομικά οφέλη τα μέλη του κυκλώματος αυτού.

Για το σκάνδαλο ΣΑΠΑ ο Βέργας στις 18 Φεβρουαρίου, αφού παραδέχθηκε ενοχή καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση.   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΦΟΣ: Νέο οικονομικό σκάνδαλο ύψους 40 εκ. - Έξι συλλήψεις υπόπτων για το «τρελό φαγοπότι» στο ΧΥΤΑ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top