«Λαβράκι» ο Παλαιστίνιος διακινητής μεταναστών που συνέλαβε η Αστυνομία – Στις φυλακές και η γυναίκα του

«Λαβράκι» ο Παλαιστίνιος διακινητής μεταναστών που συνέλαβε η Αστυνομία – Στις φυλακές και η γυναίκα του

Σε μια σημαντική σύλληψη φαίνεται ότι προχώρησε η Αστυνομία Κύπρου αφού ο Παλαιστίνιος διακινητής μεταναστών ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης 9/3 στο Ακάκι φέρεται να αποτελεί μέλος διεθνούς σπείρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παλαιστίνιος εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιας φύσεως υποθέσεις ενώ η Αστυνομία βρίσκεται σε επικοινωνία με ξένες υπηρεσίες καθώς ο εν λόγω άντρας έχει πλούσια διεθνή δράση.

Οι αλλοδαποί φαίνεται να έρχονταν στην Κύπρο μέσω των παράνομων λιμανιών και αεροδρομίων και ακολούθως να περνούσαν παράνομα στις ελεύθερες περιοχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από ξένες υπηρεσίες, η σύζυγος του Παλαιστίνιου εκτίει ποινή φυλάκισης σε φυλακές της Ιταλίας για διακίνηση λαθρομεταναστών.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Αναβλήθηκε το Υπουργικό - Συνέρχεται στις 12:00 το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας - Ανοιχτός ο εναέριος χώρος της Κύπρου

LIVE: Αναβλήθηκε το Υπουργικό - Συνέρχεται στις 12:00 το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας - Ανοιχτός ο εναέριος χώρος της Κύπρου

Στη δίνη του πολέμου βυθίζεται η Μέση Ανατολή, εγείροντας φόβους ότι η σύρραξη θα ξεφύγει σε περιφερειακό πόλεμο, με απρόβλεπτες διαστάσεις για τη σταθερότητα ορισμένων κρατών και τη διεθνή οικονομία. Το Ιράν έπληξε την πρεσβεία των ΗΠΑ στη Σαουδική Αραβία, με τον Ντόναλντ Τραμπ (Donald Trump) να προαναγγέλλει αντίποινα «θα ανταποδώσουμε σύντομα με νέο κύμα χτυπημάτων» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

BEST OF TOTHEMAONLINE