ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ναδάλ κάνει μήνυση σε πρώην υπουργό της Γαλλίας -Τον είπε ντοπαρισμένο

Ο Ναδάλ κάνει μήνυση σε πρώην υπουργό της Γαλλίας -Τον είπε ντοπαρισμένο

Αποφασισμένος να βάλει ένα «φρένο» σε όσους τον κατηγορούν ότι κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών δηλώνει ο Ραφαέλ Ναδάλ. Για αυτό, θα κάνει μήνυση σε Γαλλίδα πρώην υπουργό.

Ο τενίστας που έχει κερδίσει 14 Γκραν Σλαμ τα έβαλε με την Ροσαλίν Μπασελό, πρώην υπουργό Αθλητισμού της Γαλλίας, η οποία σε τηλεοπτική της συνέντευξη κατηγόρησε τον Ναδάλ ότι προσποιήθηκε τον τραυματία το 2012, για να καλύψει ένα θετικό δείγμα του σε απαγορευμένες ουσίες.

«Το τένις δεν αποκαλύπτει τα θετικά τεστ ντόπινγκ. Περιέργως μαθαίνουμε ότι ένας παίκτης είναι τραυματίας και θα μείνει για μήνες εκτός κορτ... Ο περίφημος τραυματισμός του Ραφαέλ Ναδάλ, ο οποίος οδήγησε σε επτάμηνη αγωνιστική αποχή του (σ.σ. το 2012-2013) σίγουρα οφείλεται σε θετικό δείγμα σε απαγορευμένες ουσίες», είπε η Γαλλίδα πολιτικός.

Ο 29χρονος Ισπανός δεν έχει βρεθεί ποτέ θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ. Τη Δευτέρα, αντέδρασε, λέγοντας ότι αυτή ήταν η τελευταία φορά που κάποιος μπορεί να κάνει τέτοια σχόλια, χωρίς εκείνος να απαντήσει νομικά.

«Δουλεύω τόσο σκληρά από τα 5 μου χρόνια. Ολη μου η καριέρα, όλες μου οι επιτυχίες έγιναν με τον σωστό τρόπο», δήλωσε ο Ναδάλ. «Εχω ακούσει τέτοια σχόλια και αυτή θα είναι η τελευταία φορά γιατί θα της κάνω μήνυση. Θα κάνω μήνυση σε εκείνη και σε όποιον άλλον πει κάτι ανάλογο στο μέλλον, γιατί κουράστηκα με αυτό», ξεσπάθωσε ο Ισπανός τενίστας.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, ο Ναδάλ- που παίζει σε τουρνουά στην Καλιφόρνια- δήλωσε για μία ακόμη φορά ότι δεν έχει κάνει ποτέ χρήση απαγορευμένων ουσιών. Ηταν όταν κλήθηκε να σχολιάσει το θετικό δείγμα της Μαρία Σαράποβα. «Είμαι εντελώς καθαρός τύπος. Ποτέ δεν μπήκα στον πειρασμό να κάνω κάτι λάθος», είπε στους δημοσιογράφους.

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top