ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αξιολογεί τις καταθέσεις η Αστυνομία για την κλοπή από πρατήριο στην Πάφο

Αξιολογεί τις καταθέσεις η Αστυνομία για την κλοπή από πρατήριο στην Πάφο

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει η Αστυνομία τις εξετάσεις για την διαλεύκανση της υπόθεσης διάρρηξης και κλοπής πρατηρίου βενζίνης στο Στρουμπί της Επαρχίας Πάφου με λεία περίπου 1,5 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Ιωάννου,  Βοηθό Υπεύθυνο του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου,  μέχρι στιγμής έχει ληφθεί αριθμός καταθέσεων από διάφορα πρόσωπα το περιεχόμενο των οποίων αξιολογείται, με σκοπό την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.

Ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως σύμφωνα με την καταγγελία του ιδιοκτήτη του πρατηρίου, μεταξύ των ωρών 17:30 χθες το απόγευμα και 06:20 σήμερα το πρωί,  άγνωστα πρόσωπα διέρρηξαν το πρατήριο του και έκλεψαν το χρηματικό ποσό.

Αμέσως μετά την καταγγελία η σκηνή αποκλείστηκε και έγινε διενέργεια εξετάσεων με απώτερο σκοπό την περισυλλογή τεκμηρίων για επιστημονικές εξετάσεις.

Ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως το χρηματικό ποσό βρισκόταν σε πλαστικό κουτί  φύλαξης στο πατάρι του πρατηρίου βενζίνης. Ο ιδιοκτήτης ανέφερε ότι είχε αποσύρει το ποσό από την τράπεζα και το είχε φυλαγμένο στο πρατήριο του.

Ο παραπονούμενος ανέφερε ότι δεν έχει ασφάλεια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top