ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δερύνεια: Ανήλικοι ξέφυγαν εντελώς! Έκαναν διακίνηση ναρκωτικών «μέρα - μεσημέρι» – Επεισοδιακή καταδίωξη - Αναζητείται ακόμη ένας 17χρονος

Δερύνεια: Ανήλικοι ξέφυγαν εντελώς! Έκαναν διακίνηση ναρκωτικών «μέρα - μεσημέρι» – Επεισοδιακή καταδίωξη - Αναζητείται ακόμη ένας 17χρονος

Τέσσερις νεαροί, ηλικίας από 17 μέχρι 21 ετών, από το Παραλίμνι και τη Δερύνεια, συνελήφθηκαν χθες βράδυ από την Αστυνομία ως ύποπτοι αναφορικά με υποθέσεις κατοχής ναρκωτικών. Η Αστυνομία καταζητεί και πέμπτο νεαρό, ηλικίας 21 χρόνων από τη Δερύνεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μεταξύ των ωρών 16:55 και 17:25 το απόγευμα της Τρίτης 15/3, μέλη της ΥΚΑΝ έθεσαν υπό παρακολούθηση χώρο στη Δερύνεια, για τον οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι γίνονται αγοραπωλησίες ναρκωτικών.

Κατά την παρακολούθηση στη σκηνή έφτασαν τρία αυτοκίνητα. Το πρώτο όχημα οδηγούσε 21χρονος από το Παραλίμνι, το δεύτερο οδηγούσε 21χρονος από τη Δερύνεια και στο πίσω κάθισμα επέβαινε 20χρονος επίσης από τη Δερύνεια. Το τρίτο αυτοκίνητο οδηγούσε 17χρονος από το Παραλίμνι με συνοδηγό 17χρονο από τη Δερύνεια.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ πλησίασαν τα αυτοκίνητα για έρευνα, αλλά μόλις οι νεαροί αντελήφθηκαν την αστυνομία, τρεις από αυτούς προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας. Ο ένας από τους τρεις ανακόπηκε τελικά από τα μέλη της ΥΚΑΝ.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε έξω από τα τρία αυτοκίνητα εντοπίστηκαν ένα μισοκαπνισμένο χειροποίητο τσιγάρο μέσα στο οποίο υπήρχε πράσινη φυτική ύλη και ένα νάιλον σακουλάκι στο οποίο υπήρχε πράσινη φυτική ύλη κάνναβη βάρους περίπου 21 γραμμαρίων, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Τα τρία άτομα συνελήφθηκαν και σε σωματική έρευνα που διενήργησαν τα μέλη της ΥΚΑΝ εντοπίστηκε στην κατοχή του 17χρονου από το Παραλίμνι κάνναβη βάρους 6 γραμμαρίων ενώ στο αυτοκίνητο του 21χρονου επίσης από το Παραλίμνι εντοπίστηκε κάνναβη βάρους 4 γραμμαρίων.

Ο 21χρονος από τη Δερύνεια αναζητήθηκε χωρίς όμως να εντοπιστεί ενώ ο 17χρονος επίσης από το Δερύνεια εντοπίστηκε αργότερα στην οικία του και συνελήφθη.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στις κατοικίες των νεαρών ο 20χρονος από τη Δερύνεια παρέδωσε στους αστυνομικούς της ΥΚΑΝ ένα σακουλάκι που περιείχε 0,5 γραμμάρια κάνναβη. Ο 17χρονος από τη Δερύνεια υπέδειξε χώρο στη Δερύνεια όπου κατά τη διαφυγή του είχε πετάξει ένα σακουλάκι που περιείχε 1 γραμμάριο κάνναβη. Το σακουλάκι εντοπίστηκε και παραλήφθηκε ως τεκμήριο.

Εναντίον και των πέντε υπόπτων εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα, δυνάμει των οποίων οι τέσσερις από τους πέντε συνελήφθηκαν και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ εξακολουθεί να καταζητείται ο 21χρονος από τη Δερύνεια.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέες έρευνες στα Περβόλια - Μέρος όπλου το τεκμήριο που εντοπίστηκε - Δείτε φωτογραφίες

Έριξαν χειροβομβίδα σε αυλή οικίας στη Λάρνακα – Εντός του σπιτιού οι ένοικοι – Ψάχνουν τους δράστες

Από τις λαμπάδες μέχρι τα κόκκινα αυγά και τις φλαούνες: 8+1 παραδοσιακά, πασχαλινά έθιμα στην Κύπρο

Έτσι θα λειτουργήσουν οι χώροι εστίασης το Πάσχα – Τι θα γίνει με τις αυξήσεις τιμών    

Γνωστή Κύπρια φωτογραφίζεται με εσώρουχα μπροστά στον καθρέφτη - Δείτε εικόνα

Άφιξη μεταναστών: Έφτασαν με ταχύπλοο σκάφος στον κατεχόμενο Λιμνίτη και πέρασαν πεζοί στις ελεύθερες περιοχές



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top