ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παραδόθηκαν τα αδέλφια που καταζητούνταν για τη δολοφονία του «Τσικίτο» - ΦΩΤΟ

Παραδόθηκαν τα αδέλφια που καταζητούνταν για τη δολοφονία του «Τσικίτο» - ΦΩΤΟ

Παραδόθηκαν το βράδυ της Τρίτης 15/3 τα δύο αδέλφια, Ελληνοπόντιοι ηλικίας 43 και 45 χρόνων, που καταζητούνταν από την Αστυνομία αναφορικά με τη δολοφονία του Γιώργου Γεωργίου άλλως Τσικίτο, που έγινε το βράδυ της 1ης Μαρτίου έξω από το σπίτι του στην Πύλα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα δύο αδέλφια παρουσιάστηκαν χθες γύρω στις εννέα το βράδυ στο ΤΑΕ Λάρνακας συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο τους και παραδόθηκαν.

Τα δύο αδέλφια αναμένεται να παρουσιαστούν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας αναφορικά με υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, συνωμοσία για ανατροπή της πορείας της δικαιοσύνης και επηρεασμό μαρτύρων, παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία, παράνομη κατοχή κοντόκαννου ΔΟΚΟ, παράνομη κατοχή πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β και παράνομη κατοχή πυρομαχικών πυροβόλου όπλου κατηγορίας Δ.

Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των δύο αδελφών δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, μετά την καταγγελία του φρουρού του Γιώργου Γεωργίου, ότι ήταν μεταξύ των πέντε ατόμων που, όπως ισχυρίστηκε, τον απειλούσαν να πάρει μισό εκατομμύριο ευρώ, να υπογράψει έγγραφο και να φύγει από την Κύπρο προκειμένου να μην καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας σε δύο ποινικές υποθέσεις που αφορούν εμπρησμούς πρακτορείων. 

Τα άλλα τρία άτομα, δύο Ρώσοι ηλικίας 52 και 57 ετών και ένας Ελληνοπόντιος 30 ετών, συνελήφθηκαν από την αστυνομία την περασμένη Πέμπτη 10 Μαρτίου και εναντίον τους το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε διατάγματα κράτησης οκτώ ημερών.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top