ΥΓΕΙΑ

Απολογείται το Υπουργείο Υγείας προς τους ασθενείς λόγω απεργίας

Απολογείται το Υπουργείο Υγείας προς τους ασθενείς λόγω απεργίας

Το Υπουργείο Υγείας προβαίνει σε ενέργειες για ελαχιστοποίηση των προβλημάτων από την απεργία

Το Υπουργείο Υγείας ζητά συγγνώμη για την ταλαιπωρία που οι ασθενείς υφίστανται από την απεργία των νοσηλευτών της ΠΑΣΥΝΟ και τους διαβεβαιώνει ότι παρακολουθεί στενά την κατάσταση, προβαίνοντας σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την εξυπηρέτησή τους και την ελαχιστοποίηση των όποιων προβλημάτων ενδεχομένως ανακύπτουν.

Ανακοίνωση του Υπουργείου σε σχέση με τη λειτουργία των δημόσιων νοσηλευτηρίων όλων των επαρχιών, από τις 7:30 π.μ. της 17ης Μαρτίου έως τις 7:30 π.μ. της 18ης Μαρτίου 2016 αναφέρει ότι τα Δημόσια Νοσηλευτήρια όλων των επαρχιών δέχθηκαν 640 επισκέψεις στα Τμήματα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών, έγιναν 110 εισαγωγές, διενεργήθηκαν 22 χειρουργικές επεμβάσεις και 3 τοκετοί.
 
Σημειώνεται ότι οι κρίσιμες Υπηρεσίες, όπως είναι οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, οι αιμοκαθάρσεις, οι μεταγγίσεις, οι χημειοθεραπείες, οι ενδοσκοπήσεις και οι τοκετοί, λειτούργησαν κανονικά και μηδενός ασθενή η ζωή τέθηκε σε κίνδυνο.
 
Στο σύνολο, από τις 15 Μαρτίου, πρώτη ημέρα της απεργίας των νοσηλευτών – μελών της ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. έως και το μεσημέρι της 18ης Μαρτίου, έγιναν 84 παραπομπές στον ιδιωτικό τομέα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top