Τρόμος στην καρδιά της Ευρώπης - Αυξάνονται οι νεκροί και οι τραυματίες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - VIDEO

Τρόμος στην καρδιά της Ευρώπης -  Αυξάνονται οι νεκροί και οι τραυματίες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - VIDEO

Στις τρομοκρατικές επιθέσεις τουλάχιστον 28 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 55 τραυματίστηκαν.

Στο αεροδρόμιο επικράτησε ο απόλυτος πανικός, με τον κόσμο να τρέχει πανικόβλητος να σωθεί. Το σημείο έμοιαζε με πεδίο μάχης. Τραυματίες και σπασμένα τζάμια στο σημείο που σημειώθηκαν οι εκρήξεις.

Το βελγικό πρακτορείο ειδήσεων Belga μετέδωσε ότι πριν τις εκρήξεις στο αεροδρόμιο υπήρξαν και πυροβολισμοί, ενώ ακούστηκε κάποιος να φωνάζει στα αραβικά.

Εκρήξεις σημειώθηκαν και σε σταθμούς μετρό της πόλης, με αυτήν στον σταθμό Μάλμπεκ να στοιχίζει τη ζωή 15 ατόμων, όπως ανέφερε επισήμως η διαχειρίστρια εταιρεία του μετρό. Συνολικά, 55 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί, 10 από τους οποίους είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Στις τρομοκρατικές επιθέσεις τουλάχιστον 28 άνθρωποι σκοτώθηκαν.

"Aυτό για το οποίο φοβόμαστε, συνέβη", είπε ο πρωθυπουργός του Βελγίου,Σαρλ Μισέλ, χαρακτηρίζοντας το μακελειό στη χώρα του "τυφλή και βίαιη τρομοκρατική επίθεση".

Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε 15 νοσοκομεία, υπάρχει επάρκεια αίματος λένε τώρα οι γιατροί που προηγουμένως είχαν απευθύνει έκκληση σε όλους να δώσουν αίμα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.