LIFESTYLE

Πόλεμος στα δελτία ειδήσεων της κυπριακής tv! Μεγάλες αλλαγές από 4 Απριλίου!

Πόλεμος στα δελτία ειδήσεων της κυπριακής tv! Μεγάλες αλλαγές από 4 Απριλίου!

Το μενού περιλαμβάνει ηχηρά comeback και αλλαγή ώρας, με σκοπό φυσικά την αύξηση των ποσοστών τηλεθέασης...

Τριπλή θα είναι η μάχη των δελτίων στις 20:00 από τις 4 Απριλίου, μεταξύ Alpha, ΡΙΚ και Σιγμα.

Σύμφωνα με το περιοδικό Capuccino, με τα τέταρτα θα παίζουν πλέον τα δελτία ειδήσεων των καναλιών, θυμίζοντας παλιές καλές εποχέςπου διαφήμιζαν τα λεπτά τύπου «Εμείς ξεκινάμε στις 20:25, εμείς 20:27». 

Βλέποντας την επιτυχία που έχει τα τελευταία χρόνια το lead out του κεντρικού δελτίου του ΡΙΚ στο πρώτο τέτατρο (21:00- 21:15) το οποίο εκμεταλλεύεται την… τρύπα του ανταγωνισμού που μεταδίδει χρηματιστήριο, περιβαλλοντικό δελτίο και διαφημίσεις. προσφέροντας στο κοινό κυπριακή δραματική σειρά εποχής. 

Τα δύο ιδιωτικά κανάλια, Mega και Σιγμα έρχονται κόντρα στο κρατικό κανάλι από τις 4 Απριλίου. Από τη μια ο  Alpha έχει αποφασίσει εδώ και καιρό πως το δελτίο του θα μεταδίδεται στις 20:00 θέλοντας να κερδίσει τηλεθεατές με τη «Μουρμούρα» που θα ξεκινάει ακριβώς στις 21:00, δηλαδή 20 λεπτά πριν ξεκινήσουν τα δράματα σε ΑΝΤ1, Mega και Σιγμα.

Το Σιγμα όμως δεν θα μείνει… εκτός παιχνιδιού και έρχεται την ίδια ακριβώς μέρα που ξεκινάει ο νέος σταθμός να κάνει ακόμα μια φορά restart στο πρόγραμμά του στοχεύοντας στην ενισχυση των ποσοστών του. 

Ανάμεσα στις αλλαγές που έρχονται είναι και η μετακίνηση του δελτίου κατά 20 λεπτά νωρίτερα και η μόνιμη επιστροφή του Χρύσανθου Τσουρούλλη ως τελευταία προσπάθεια να φέρουν πίσω το κοινό ποιυ έχασαν. 

Αυτό που μένει είναι να δούμε πώς θα εξελιχθεί η μάχη και πώς θα αντιδράσουν Mega και ΑΝΤ1 σε αυτήν την κίνηση , σε περίπτωση που φέρουν ποσοστά τα αντίπαλα κανάλια. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top