ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αεροδρόμιο Πάφου: Σύντομα λύση για το πρόβλημα της υποστελέχωσης

Αεροδρόμιο Πάφου: Σύντομα λύση για το πρόβλημα της υποστελέχωσης

Ο Υπουργός Μεταφορών, Μάριος Δημητριάδης, προανήγγειλε ότι πολύ σύντομα θα εξευρεθεί λύση για την υποστελέχωση στο Αεροδρόμιο Πάφου.

Της Ματίνας Ζησιάδου

Σε «πυρετό» διεργασιών βρίσκονται τόσο το Υπουργείο Μεταφορών όσο και το Υπουργείο Δικαιοσύνης προκειμένου να επιλύσουν το σοβαρό πρόβλημα υποστελέχωσης που αντιμετωπίζει το Αεροδρόμιο Πάφου.

Σε προσπάθεια ανεύρεσης λύσης, το Υπουργείο Μεταφορών βρίσκεται σε επικοινωνία με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, ούτως ώστε το θέμα να λυθεί το πολύ σε δύο με τρεις εβδομάδες.

Όπως δήλωσε στο κρατικό ραδιόφωνο, ο Υπουργός Μεταφορών Μάριος Δημητριάδης,  το σοβαρό αυτό πρόβλημα  δημιουργεί χάος και ταλαιπωρία στο Αεροδρόμιο, λόγω της αργής διέλευσης των επιβατών.

Ο κύριος Δημητριάδης εξέφρασε τη λύπη του για την ταλαιπωρία των επιβατών, «ιδιαίτερα σε μία χρονιά που ο τουρισμός πάει καλά». «Η ταλαιπωρία», όπως είπε, «δημιουργείται λόγω των επιπρόσθετων ελέγχων που γίνονται εξαιτίας των πρόσφατων τρομοκρατικών επιθέσεων στο Αεροδρόμιο των Βρυξελλών, ενώ  παράλληλα, δεν υπάρχουν πολλά άτομα να εξυπηρετήσουν τον κόσμο στα σημεία ελέγχου».

Το πρόβλημα δημιουργείται κυρίες Τετάρτες και Σάββατα, οπότε και υπάρχει μεγαλύτερος όγκος επιβατών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top