ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριάκος Ιεζεκιήλ υποψήφιος Συμμαχίας Πολιτών: «Οι πολίτες πρέπει να ξυπνήσουν»

Κυριάκος Ιεζεκιήλ υποψήφιος Συμμαχίας Πολιτών: «Οι πολίτες πρέπει να ξυπνήσουν»

Ο υποψήφιος βουλευτής στη Λευκωσία, με τη Συμμαχία Πολιτών, Κυριάκος Ιεζεκιήλ, μίλησε στην εκπομπή #ΤΗΕΜΑtofylakas και τον Τάσο Χριστοδούλου.

Ο 36χρονος υποψήφιος βουλευτής μίλησε για την απαξίωση του κόσμου προς την πολιτική και τις ευθύνες των πολιτικών σημειώνοντας ότι «ο κόσμος πρέπει να ασχοληθεί ξανά με τα κοινά» για να προσθέσει ότι για να γίνει αυτό πρέπει να αλλάξουν πολλά.

Μιλώντας για τα σκάνδαλα, τόνισε πως δεν πιστεύει ότι το ΣΑΠΑ και το ΧΥΤΥ – ΧΥΤΑ αποτελούν τα μεγάλα αλλά τα μικρά μπροστά στο σκάνδαλο της οικονομίας. Την ίδια στιγμή, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «οι περισσότεροι βουλευτές θα πρέπει να πάνε στα σπίτια τους» για προσθέσει ότι «οι πολίτες πρέπει να ξυπνήσουν».

Όσο αφορά τα κοινωνικά προβλήματα και κυρίως την ανεργία μίλησε για επίπλαστη εικόνα που προσπαθεί να δημιουργήσει η κυβέρνηση αφού οι νέοι μεταναστεύουν στο εξωτερικό ενώ όσοι παραμένουν στην Κύπρο ζουν με 600 και 700 χαρακτηρίζοντας το ως απαράδεκτο.

Αναφορικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα άτομα που ζουν στην ύπαιθρο, τόνισε κυρίως το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί στο οδικό δίκτυο λέγοντας χαρακτηριστικά, «στο δρόμο του χωριού μου στο Παλαιχώρι έχουν χάσει τη ζωή τους τα τελευταία 15 χρόνια 30 με 40 ανθρώπους».

Τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλους τους νέους που δηλώνουν απογοητευμένοι και σκοπεύουν να μην προσέλθουν στις κάλπες. 

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top