ΠΑΡΑ-THEMA

Η απάντηση της υποψήφιας βουλευτού που απειλούσε να σκοτώσει την σύζυγο του εραστή της

Η απάντηση της υποψήφιας βουλευτού που απειλούσε να σκοτώσει την σύζυγο του εραστή της

H Μαρία Καλογέρη έδωσε την απάντηση της μέσω Facebook.

Διαβάστε επίσης: Κύπρια υποψήφια βουλευτής απειλούσε να σκοτώσει την σύζυγο του εραστή της: «Θα σου φυτέψω μια σφαίρα στον εγκέφαλο»

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε την Τετάρτη 27/4 η είδηση για την Κύπρια υποψήφια βουλευτή η οποία παρενοχλούσε την σύζυγο του εραστή της. 

Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε η εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ η εν λόγω κυρία φέρεται να είπε στην αντίζηλο της  «Όταν θα σου φυτέψω μία σφαίρα στον εγκέφαλο θα συνέλθεις για τα καλά».

Την Πέμπτη 28/4 η ίδια θέλησε να απάντηση στα δημοσιεύματα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook, αναφέροντας ότι θα κινηθεί νομικά κατά της εφημερίδας.

Διαβάστε αυτούσια τι έγραψε

«Ελληνίδες και Έλληνες, φίλοι και υποστηρικτές του Εθνικού ΛαΪκού Μετώπου,
Με αφορμή τη χθεσινή κακοήθη, προσβλητική και ανυπόστατη ανάρτηση για το άτομο μου σε ιστοσελίδα που ανήκει σε γνωστή φυλλάδα του Κυπριακού έντυπου τύπου που διαχρονικά εκφράζεται εναντίον του κινήματος και που πάσχει από Τουρκολαγνεία, επιθυμώ μέσω του λογαριασμού μου αυτού να τους στείλω ένα μήνυμα: 
ΗΘΙΚΟΝ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟΝ !!
Δεν επιθυμώ να σχολιάσω το περιεχόμενο της δημοσίευσης καθώς έχει γίνει καταγγελία στην αστυνομία με αίτημα μου για προσαγωγή των υπαίτιων ενώπιον της δικαιοσύνης.
Θέλω όμως να απευθύνω δημόσια τις ευχαριστίες μου στην ηγεσία του κινήματος για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπο μου και τους συναγωνιστές μου για την υποστήριξη και αγάπη τους. Σας ευχαριστώ όλους θερμά.
Δηλώνω πίστη αταλάντευτη στον αγώνα μας.
Μετά Τιμής,
Μαρία Καλογέρη
Αρχιτέκτονας
Υποψήφια Βουλευτής Λευκωσίας
Εθνικού ΛαΪκού Μετώπου Ε.ΛΑ.Μ»



 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top