ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κύπριοι αστυνομικοί σε έμπορο ναρκωτικών: «Είσαι εσύ, ο καταζητούμενος που ψάχνουμε;»

Κύπριοι αστυνομικοί σε έμπορο ναρκωτικών: «Είσαι εσύ, ο καταζητούμενος που ψάχνουμε;»

Ως παρωδία περιγράφεται η επιχείρηση σύλληψης ενός εμπόρου νακρωτικών, από την Κυπριακή Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει η εφημερίδα «Πολίτης», οι αμερικανικές αρχές είχαν ειδοποιήσει την κυπριακή Αστυνομία ότι φυγόδικος Αμερικανός ύποπτος για εμπορία ναρκωτικών, βρίσκεται στο νησί και ότι επρόκειτο να πάει να παραλάβει την οικογένεια πριν από περίπου 15 μέρες από το αεροδρόμιο.

Οι Αμερικανοί έδωσαν και φωτογραφία του καταζητούμενου στις Κυπριακές αρχές για να αναγνωρίσουν το πρόσωπο. Έτσι με την φωτογραφία του στο χέρι, τρεις αστυνομικοί πήγαν στο αεροδρόμιο διαπιστώνοντας ότι ο ίδιος είχε έρθει με ταξί για να παραλάβει την οικογένεια του.

Ενώ τον παρακολουθούσαν στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση την Λεμεσό οι αστυνομικοί τον έχασαν!

Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομική διεύθυνση Λεμεσού ώστε να συλλάβουν τον καταζητούμενο στο διαμέρισμα που διέμενε. Οι αστυνομικοί που τον περίμεναν εκεί τον πλησίασαν και τον ρώτησαν αν είναι ο καταζητούμενος που ψάχνουν!

Αυτός αρνήθηκε και τους είπε ότι είναι από την Γουατεμάλα και ότι μετέφερε τις βαλίτσες. Οι αστυνομικοί, όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα ενώ είχαν την φωτογραφία στα χέρια τους βλέποντας τον ίδιο άνθρωπο απέναντι τους, το θεώρησαν ασήμαντο και έφυγαν.

Η αστυνομία των Η.Π.Α πίεζε τις κυπριακές αρχές να προχωρήσουν στη σύλληψη του. Έτσι τον κάλεσαν μετά από μερικές μέρες στο τμήμα για υπόθεση που δήθεν αφορούσε την άδεια παραμονής του.

Εκεί ρωτήθηκε ξανά αν είναι ο καταζητούμενος που ψάχνουν οι Αμερικανοί στην Φλόριντα για να αρνηθεί ξανά. Εν τέλει πιστοποιήθηκε η ταυτότητα του με την λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων ύστερα από 8 μήνες παραμονής στην Κύπρο.

Ο 36χρονος ύποπτος για εμπορία ναρκωτικών, σύμφωνα με τον «Πολίτη», επρόκειτο να δικαστεί στις ΗΠΑ για διακίνηση 1.000 κιλών μαριχουάνας και 5 κιλών κοκαΐνης. Προτού γίνει η δίκη κατάφερε να διαφύγει με πλαστό διαβατήριο στην Κύπρο. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή έξω από Σωματείο: Σύλληψη τριών αλλοδαπών προσώπων - Τι συνέβη

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά - Βρήκαν σακουλάκια με κάνναβη και άλλες ουσίες στις οικίες τους

Ελένη Φουρέιρα: Καίει καρδιές με το σέξι βίντεο στο Instagram



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top