ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κυριάκος Χριστοδούλου στο ThemaOnline: «Εσείς, τι θα κάνατε αν άφηναν τα παιδιά σας ορφανά; – O Ξιούρουππας απειλούσε τον αδερφό μου»

Κυριάκος Χριστοδούλου στο ThemaOnline: «Εσείς, τι θα κάνατε αν άφηναν τα παιδιά σας ορφανά; – O Ξιούρουππας απειλούσε τον αδερφό μου»

Ο Κυριάκος Χριστοδούλου αδερφός του δολοφονηθέντος Παναγιώτη Χριστοδούλου, έγραψε στο ThemaOnline τον τρόπο με τον οποίο η οικογένεια πέρασε τις γιορτές του Πάσχα ενώ παράλληλα έδωσε νέες πτυχές γύρω από την δολοφονία.

Να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Ξιούρουππας πυροβόλησε με αστυνομικό πιστόλι και σκότωσε εν ψυχρώ και τον Παναγιώτη Χριστοδούλου, μέσα σε μπυραρία της Λάρνακας, τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας 25/4/2016.

Ο Κυριάκος Χριστοδούλου, θέλησε σε ένα μακροσκελές του κείμενο στην ιστοσελίδα μας εκφράσει τα συναισθήματα της οικογένειας αλλά και τις απόψεις από την στυγερή δολοφονία.

ΦΟΝΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Δεν μετανιώνει ο Ξιούρουππας που σκότωσε το φίλο του - Η ψυχολογία του μέσα στο κελί

Ο ίδιος τόνισε ότι η οικογένεια του δεν έκανε Πάσχα ούτε γιόρτασε Ανάσταση λέγοντας χαρακτηριστικά «Η γυναίκα του αδερφού μου μαζί με τα 4 ορφανά παιδιά έμειναν κλειδωμένοι σπίτι». Παράλληλα σημείωσε ότι ο Ξιούρουππας προκαλούσε και απειλούσε τον αδερφό του λέγοντας του χαρακτηριστικά «δεν ξέρω τι να κάνω».

Η απάντηση του αδελφού του «Γιώτη», Κυριάκου Χριστοδούλου για το πιστόλι του Ξιούρουππα: «Ποιος ξέρει ότι μπορεί και να είναι μία τακτική της αστυνομίας…»

Δείτε ολόκληρο κείμενο:

«Ευχαριστούμε την αστυνομία για την άψογη δουλειά της που εντός 24 ώρες βρήκε τον δολοφόνο.

Έβδομη μέρα μετά την ψυχρή και απάνθρωπη δολοφονία του αδερφού μου.. Ή οικογένεια μας δεν έκανε Πάσχα ούτε γιόρτασε Ανάσταση.

Η γυναίκα του αδερφού μου μαζί με τα 4 ορφανά παιδιά έμειναν κλειδωμένοι σπίτι..

Σαν μεγαλύτερος αδερφός του Παναγιώτη, οφείλω να πω κάποια πράγματα:

Ο ΔΟΛΟΦΌΝΟΣ ΓΙΏΡΓΟΣ ΞΙΟΥΡΟΥΠΠΑΣ προκαλούσε και απειλούσε τον αδερφό μου αρκετές φορές την τελευταία εβδομάδα πριν την δολοφονία του. Κάθε μέρα σχεδόν όταν τον συναντούσα μου έλεγε "δεν ξέρω τι να κάνω" και τον συμβούλευα να μένει μακριά. Τον έφερνε σε πολύ δύσκολη θέση..

Ο αδερφός μου ήταν πολύ καλό και αγαπητό παιδί και σίγουρα πολύ κοινωνικός. Αυτά δεν τα λέω επειδή είναι αδερφός μου αλλά επειδή έτσι είναι και το έλεγαν και οι γύρω του. Καθόλου παράξενο να τον ζήλευαν. Ο περισσότερος κόσμος είναι της φιλοσοφίας να δείχνει τον συνάνθρωπο του με το δάχτυλο του και το κάνει για να νιώσει ο ίδιος καλύτερα (ο κόσμος).

Ο δολοφόνος με την σύλληψη του παραδέχτηκε ότι αυτός το έκανε και δεν το μετάνιωσε.. Έδωσαν πάνω από σαράντα μαρτυρίες εναντίον του δολοφόνου. Φανερό ότι είναι κατηγορία φόνος εκ προμελέτης και αυτό σημαίνει ισόβια...ή μήπως όχι;; Προσωπικά όλα τα περιμένω.

Αυτό θα το ακούσουμε την ερχόμενη Τετάρτη.

Ελάτε στην θέση μας, εσείς τι θα κάνατε, πως θα αντιδρούσατε, τι θα κάνατε αν άφηναν τα παιδιά σας ορφανά;»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Χειροπέδες σε έξι πρόσωπα - Εντοπίστηκαν από την Αστυνομία να διαμένουν παράνομα στη Δημοκρατία

Eurovision 2024: Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός - Διαγωνίζεται η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι και το Zari

Μονή Αββακούμ: Κλητεύθηκαν όλοι οι μοναχοί στην Ανακριτική Επιτροπή - Ανεβαίνουν σήμερα τα σκαλιά της Αρχιεπισκοπής - Ποιος ο λόγος

Χειροπέδες σε ζευγάρι για ναρκωτικά - Σακουλάκια και κάνναβη σε σπίτι 70χρονου - Φωτογραφία

Μπήκαν οι αυξήσεις στο χοιρινό - «Ξεπούλησε» το αρνάκι το Πάσχα παρά τις υψηλές τιμές

Κέντρα αναψυχής: Η νέα τάση που «εκπλήσσει» τους ιδιόκτητες - «Καμπανάκι» για την βιωσιμότητα αρκετών επιχειρήσεων



ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

Την απόρριψη του κατοχικού ηγέτη Ερσίν Τατάρ, κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφορικά την πρόταση της Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, για τριμερή συνάντηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top