ΚΟΣΜΟΣ

Η Ολυμπιακή Φλόγα έφθασε στη Βραζιλία (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ολυμπιακή Φλόγα έφθασε στη Βραζιλία (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα ταξιδέψει σε περισσότερες από 300 πόλεις και θα μεταφερθεί από 12.000 λαμπαδηδρόμους πριν από την άφιξή της στις 5 Αυγούστου στο Μαρακανά.

Στην Μπραζίλια έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης η Ολυμπιακή Φλόγα, η οποία «ταξίδεψε» αεροπορικώς από τη Γενεύη προκειμένου να ξεκινήσει την μακρά διαδρομή της σε ολόκληρη τη χώρα, μέχρι την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Στην επίσημη τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία της αρχηγού του κράτους Ντίλμα Ρούσεφ, η φλόγα άναψε την ολυμπιακή δάδα, σύμβολο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η πρώτη λαμπαδηδρόμος που παρέλαβε την δάδα ήταν η αρχηγός της ομάδας βόλεϊ της Βραζιλίας, Fabiana Claudino.

Η δάδα πρόκειται να ταξιδέψει σε περισσότερες από 300 πόλεις και να μεταφερθεί από 12.000 λαμπαδηδρόμους πριν από την άφιξή της στις 5 Αυγούστου στο θρυλικό στάδιο Μαρακανά, για την έναρξη των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται στη Νότια Αμερική.

Δείτε αποσπάσματα από την τελετή υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top