Το «μικρότερο κινητό στον κόσμο» που σημειώνει επιτυχία στις φυλακές

Το «μικρότερο κινητό στον κόσμο» που σημειώνει επιτυχία στις φυλακές

Έχει γίνει best-seller μεταξύ των κρατουμένων.

Ιδιαίτερη επιτυχία γνωρίζει στις τάξεις των φυλακισμένων, το «μικρότερο κινητό στον κόσμο», μια συσκευή με οθόνη μόλις 0,66 ιντσών, που διατίθεται μέσω του Amazon προς περίπου 24 λίρες, ήτοι γύρω στα 30 ευρώ.

Ο λόγος για το Zanco Fly, το οποίο επιλέγουν οι κρατούμενοι καθώς μπορούν και το κρύβουν παντού, δηλαδή σε απίθανα μέρη του σώματός τους, όπως γράφει η New York

«Φαίνεται πως είναι το πιο μικρό κινητό, από άγνωστη εταιρεία, και οι τρόφιμοι το αγοράζουν από την Amazon, αφήνοντας μάλιστα, και ξεκαρδιστικά σχόλια – reviews», γράφει το ρεπορτάζ.

Ένας «πελάτης» μάλιστα, γράφει ότι το κινητό είναι «τόσο μικρό και εύκολο/ανώδυνο για να το κρύψεις...». Ο ίδιος ωστόσο ανησυχεί, πως επειδή το συγκεκριμένο μοντέλο δεν είναι φτιαγμένο 100% από πλαστικό, σημαίνει ότι θα είναι ανιχνεύσιμο από τα scanners των φυλακών.

«Τα τηλέφωνα είναι παντού στις φυλακές», γράφει ο πρώην κρατούμενος Carl Cattermole και προσθέτει ότι τα iPhones, εκεί είναι σπάνια.

zaystdau4

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE