ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αμμόχωστος: Δύο νεαροί ενώπιον του Κακουργιοδικείου για βίαιη επίθεση σε 56χρονο

Αμμόχωστος: Δύο νεαροί ενώπιον του Κακουργιοδικείου για βίαιη επίθεση σε 56χρονο

Στις 6 Ιουνίου 2016 θα συνεδριάσει το Κακουργιοδικείο.

Σε απ΄ευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου που θα συνεδριάσει στις 6 Ιουνίου 2016, παραπέμφθηκαν  ένας 18χρονος από το Παραλίμνι και ένας 19χρονος από την Αγία Νάπα, οι οποίοι κατηγορούνται ότι στις 27 Απριλίου 2016 στην Αγία Νάπα επί σκοπώ επιτέθηκαν και κτύπησαν 56χρονο από την Αγία Νάπα, με αποτέλεσμα να του προκαλέσουν βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. 
 
Οι δύο νεαροί οδηγήθηκαν την Παρασκευή (07/05) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο και τους παρέπεμψε στο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου που θα συνεδριάσει στη Λάρνακα στις 6 Ιουνίου 2016.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Αστυνομία λήφθηκε πληροφορία στο ΤΑΕ Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, ότι Ελληνοκύπριος ηλικίας 56 χρόνων από την Αγία Νάπα, είχε εντοπιστεί από τη σύζυγο του σε πεζοδρόμιο λίγα μόλις μέτρα μακριά από την οικία του.
 
Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι ο άνδρας έφερε τραύμα στη σιαγόνα και κάταγμα στο πίσω μέρος του κρανίου του.
 
Ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του ο 56χρονος διασωληνώθηκε και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου και νοσηλεύεται μέχρι σήμερα σε κρίσιμη κατάσταση.

Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top