ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφοδρή επίθεση Αβέρωφ σε Ελένη και άλλους «μικρούς»: «Η πρώην δική μας τώρα θυμήθηκε…»

Σφοδρή επίθεση Αβέρωφ σε Ελένη και άλλους «μικρούς»: «Η πρώην δική μας τώρα θυμήθηκε…»

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου τα έβαλε με τα μικρά κόμματα και δεν μπορούσε να γλιτώσει από την κριτική του, ούτε η πρώην συναγωνίστρια του, Ελένη Θεοχάρους.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Ο ίδιος μιλώντας σε κομματική εκδήλωση στην Ορόκλινη, την περασμένη Παρασκευή  6/5, εξαπέλυσε τα πυρά του σε όλα τα κόμματα συμπεριλαμβανομένου και της «Αλληλευγγύης».

Συγκεκριμένα, σε κάποιο σημείο της ομιλίας του αναφέρθηκε στην Ελένη Θεοχάρους χωρίς να λέει το όνομα της. «Η πρώην δική μας θυμήθηκε να σώσει τον τόπο από την προδοσία 12 χρόνια μετά το δημοψήφισμα», διερωτώμενος  γιατί δεν αποχώρησε τότε από τον ΔΗΣΥ.

Ο κ. Νεοφύτου, επιτέθηκε και στον κ. Λιλλήκα αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι, «είναι πιο παλιός από μένα στην πολιτική» και «δεν μπορεί να αποτελεί το καινούργιο και το αδιάφθορο από την στιγμή που γύρισε όλα τα κόμματα» σημείωσε.

Όσο αφορά το ΔΗΚΟ, την ΕΔΕΚ και τους Οικολόγους έριξε τα βέλη του υπενθυμίζοντας ότι στήριξαν την υποψηφιότητα Χριστόφια.  

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Εκ. Τύπου του ΔΗΣΥ, Πρόδρομος Προδρόμου ο οποίος αναφέρθηκε στην λανθασμένη εντύπωση που επικρατεί στην κοινωνία, ότι δηλαδή τα πολλά μικρά κόμματα στην βουλή αποτελούν πλουραλισμό για την δημοκρατία.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι  με πρωτοβουλία του ΔΗΣΥ και σε συνεργασία με το ΑΚΕΛ αυξήθηκε το εκλογικό μέτρο στο 3,6% κάτι που με βάση τις δημοσκοπήσεις δεν είναι ικανό για να αποτρέψει την εισδοχή των μικρών κομμάτων στην βουλή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top