ΕΛΛΑΔΑ: Βασάνισαν 85χρονο για να αρπάξουν... 25 ευρώ! Τον έδεσαν με τα σεντόνια

ΕΛΛΑΔΑ: Βασάνισαν 85χρονο για να αρπάξουν... 25 ευρώ! Τον έδεσαν με τα σεντόνια

Οι δύο άνδρες και η γυναίκα συνεργός τους έδεσαν τον ηλικιωμένο και τον χτυπούσαν αλύπητα για να τους αποκαλύψει πού είχε κρυμμένο το κομπόδεμά του

Μαρτυρικές στιγμές για το... τίποτα έζησε ένας ανυπεράσπιστος ηλικιωμένος στα χέρια τριών κακοποιών που εισέβαλαν στο σπίτι του στο χωριό Χιλιαδού της Ναυπάκτου. Οι εισβολείς πίστευαν ότι το θύμα τους είχε γερό κομπόδεμα και το χτύπησαν αλύπητα, παρ' όλο που τους διαβεβαίωνε ότι είχε μόλις... 25 ευρώ!

Οι δύο άνδρες και η γυναίκα συνεργός τους, που σύμφωνα με τον 85χρονο ήταν τσιγγάνοι, παραβίασαν ένα από τα παράθυρα του σπιτιού την ώρα που εκείνος είχε πέσει για ύπνο. Το σήκωσαν με τη βία από το κρεβάτι, τον έβαλαν σε μια καρέκλα και τον έδεσαν με τα σεντόνια του που έσκισαν σε λωρίδες. Παρ' όλο που ο άτυχος ηλικιωμένος προσπαθούσε να τους πείσει ότι είχε ελάχιστα χρήματα, οι κακοποιοί επέμεναν να τον χτυπούν με μανία για να τους αποκαλύψει που έκρυβε τα υπόλοιπα!

Τελικά, πείστηκαν ότι δεν υπήρχαν άλλα χρήματα και τράπηκαν σε φυγή παίρνοντας μαζί τους τα 25 ευρώ! Ο αιμόφυρτος 85χρονος διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου νοσηλεύεται. Το αστυνομικό τμήμα Ευπαλίου διενεργεί έρευνες για να εντοπίσει τους τρεις αδίστακτους κακοποιούς, που πιθανολογείται ότι έχουν διαπράξει και άλλες ληστείες σε σπίτια της ευρύτερης περιοχής. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE