ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ: Βασάνισαν 85χρονο για να αρπάξουν... 25 ευρώ! Τον έδεσαν με τα σεντόνια

ΕΛΛΑΔΑ: Βασάνισαν 85χρονο για να αρπάξουν... 25 ευρώ! Τον έδεσαν με τα σεντόνια

Οι δύο άνδρες και η γυναίκα συνεργός τους έδεσαν τον ηλικιωμένο και τον χτυπούσαν αλύπητα για να τους αποκαλύψει πού είχε κρυμμένο το κομπόδεμά του

Μαρτυρικές στιγμές για το... τίποτα έζησε ένας ανυπεράσπιστος ηλικιωμένος στα χέρια τριών κακοποιών που εισέβαλαν στο σπίτι του στο χωριό Χιλιαδού της Ναυπάκτου. Οι εισβολείς πίστευαν ότι το θύμα τους είχε γερό κομπόδεμα και το χτύπησαν αλύπητα, παρ' όλο που τους διαβεβαίωνε ότι είχε μόλις... 25 ευρώ!

Οι δύο άνδρες και η γυναίκα συνεργός τους, που σύμφωνα με τον 85χρονο ήταν τσιγγάνοι, παραβίασαν ένα από τα παράθυρα του σπιτιού την ώρα που εκείνος είχε πέσει για ύπνο. Το σήκωσαν με τη βία από το κρεβάτι, τον έβαλαν σε μια καρέκλα και τον έδεσαν με τα σεντόνια του που έσκισαν σε λωρίδες. Παρ' όλο που ο άτυχος ηλικιωμένος προσπαθούσε να τους πείσει ότι είχε ελάχιστα χρήματα, οι κακοποιοί επέμεναν να τον χτυπούν με μανία για να τους αποκαλύψει που έκρυβε τα υπόλοιπα!

Τελικά, πείστηκαν ότι δεν υπήρχαν άλλα χρήματα και τράπηκαν σε φυγή παίρνοντας μαζί τους τα 25 ευρώ! Ο αιμόφυρτος 85χρονος διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου νοσηλεύεται. Το αστυνομικό τμήμα Ευπαλίου διενεργεί έρευνες για να εντοπίσει τους τρεις αδίστακτους κακοποιούς, που πιθανολογείται ότι έχουν διαπράξει και άλλες ληστείες σε σπίτια της ευρύτερης περιοχής. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top