ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΟΡΟΚΛΙΝΗ: Κλεμμένο το αυτοκίνητο του 41χρονου – Υπό την προστασία του Γραφείου Ευημερίας μητέρα και παιδί

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΟΡΟΚΛΙΝΗ: Κλεμμένο το αυτοκίνητο του 41χρονου – Υπό την προστασία του Γραφείου Ευημερίας μητέρα και παιδί

Βασάνιζε επί μία εβδομάδα την 36χρονη σύζυγο του ο 41χρονος, με αποκορύφωμα όλα όσα διαδραματίστηκαν την Παρασκευή, (21/5), αναγκάζοντας Αστυνομικό να τον σκοτώσει.

Σχεδόν για μία εβδομάδα είχε την Ουγγαρέζα σύζυγο του περιορισμένη στο ισόγειο διαμέρισμα τους σε πολυκατοικία στην Ορόκλινη, ο 41χρονος Αιγύπτιος, ο οποίος έπεσε τελικά νεκρός τα ξημερώματα του Σαββάτου, (21/05) από τα πυρά Αστυνομικού, όταν ήταν έτοιμος να σφάξει το 16μηνο αγοράκι τους.

Η Αστυνομία στο πλαίσιο του ανακριτικού έργου λαμβάνει διάφορες καταθέσεις, επιχειρώντας να σκιαγραφήσει πλήρως το προφίλ του 41χρονου και των συνθηκών της οικογένειας.

Όπως σας γράψαμε και σε προηγούμενο άρθρο, ο Αιγύπτιος είναι στην Κύπρο από το 2013 και είναι άνεργος χρήστης ναρκωτικών, ενώ νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο, που οδηγούσε, κλάπηκε τον Μάρτιο από τη Λεμεσό.

Το τελευταίο διάστημα οι καυγάδες του ζευγαριού ήταν θυελλώδεις και η 36χρονη είχε αποφασίσει να χωρίσει αλλά αυτός δεν δεχόταν. Τις τελευταίες ημέρες την είχε περιορισμένη στο διαμέρισμα κατακρατώντας το κινητό της τηλέφωνο. Η γυναίκα κατάφερε να διαφύγει το βράδυ της Παρασκευής (21/5)  και να ζητήσει βοήθεια.  Τραύματα φέρει και η ίδια. Ο 41χρονος παρέμεινε κλεισμένος στο σπίτι μαζί με το παιδί και έριχνε μολότοφ.

Η πολύωρη διαπραγμάτευση μελών του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού και ειδικά εκπαιδευμένων διαπραγματευτών της Αστυνομίας μαζί του έπεσαν στο κενό και όταν βρήκαν την ευκαιρία να εισέλθουν εντός του διαμερίσματος ο 41χρονος είχε κάνει την προσευχή και ήταν έτοιμος να σφάξει το παιδί. Ήδη πρόλαβε και μαχαίρωσε το αγοράκι από το μάγουλο μέχρι το λαιμό. Το τραύμα είναι βαθύ, μήκους 10 εκατοστών και βάθους 3 εκατοστών. Το παιδάκι νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Μητέρα και παιδί είναι πλέον υπό την προστασία λειτουργών του Γραφείου Ευημερίας και ο 41χρονος νεκρός… 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Έλα και θα τα κανονίσουμε, όχι έτσι» Δείτε το βίντεο με τις δραματικές ώρες διαπραγμάτευσης της Αστυνομίας με τον 41χρονο! ΒΙΝΤΕΟ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο «τσακ» πρόλαβε η Αστυνομία τον 41χρονο από το να σκοτώσει το αγοράκι! Όλο το χρονικό του περιστατικού μέχρι τους πυροβολισμούς

ΛΑΡΝΑΚΑ: ΛΑΡΝΑΚΑ: Γιατί αναγκάστηκε η Αστυνομία να ανοίξει πυρ και να σκοτώσει τον 40χρονο – Η ανατριχιαστική λεπτομέρεια πριν τον πυροβολισμό

ΛΑΡΝΑΚΑ: Όλο το χρονικό του περιστατικού μέχρι τους πυροβολισμούς

ΛΑΡΝΑΚΑ: Οι φωνές και οι καυγάδες του ζεύγους και στη μέση το βρέφος! Τίποτα όμως δεν προμήνυε την τραγική εξέλιξη

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top