LIFESTYLE

Ο Πατσαλίδης σε ρόλο Ταμπτάκου! Δείτε τον σε διπλοκάμπινο με ντουντούκα! VIDEO

Ο Πατσαλίδης σε ρόλο Ταμπτάκου! Δείτε τον σε διπλοκάμπινο με ντουντούκα! VIDEO

Στο αγαπημένο του Τθέρι βρέθηκε ο παρουσιάστης του «Show και Αβλαβές» , με σκοπό να διαφημίσει την πραμάτεια του...

Έχει χιούμορ, φαντασία, αλλά και φιλότιμο και για το λόγο αυτό την τελευταία του εκπομπή για τη σεζόν θα την πραγματοποιήσει στο Τθέρι, στο χωριό που χρησιμοποίησε όσο τίποτα άλλο στην εκπομπή του.

Όπως γνωστοποίησε στα social media: «ΧΩΡΚΑΝΟΙ ΧΩΡΚΑΝΟΙ! ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΙΑΣΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ! Ο Λούης βγήκε στους δρόμους του Τθεριού και σας προσκαλέι στο φαντασμαγορικό Season Finale του Αβλαβές, στις 23 Ιουνιίου στην πλατεία Τσερίου. Η εκπομπή θα μεταδίδεται LIVE στις 21:00 το βράδυ. Μαζί μας ο STAN αλλά και διάφοροι άλλοι παλιοί καλεσμένοι της εκπομπής σε ένα reunion έκπληξη!».

Όμως ο αχαλιναγώγητος Λούης Πατσαλίδης δεν σταμάτησε εκεί. Μπήκε σε ένα διπλοκάμπινο, πήρε και μια ντουτούκα και ως ένας σύγχρονος Ταμτάκος όργωσε τους δρόμους του χωριού Τσέρι, προκειμένου να προσκαλέσει τους κατοίκους του χωριού στο μεγάλο γεγονός…

Απολαύστε τον στο video Που ακολουθεί: 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top