ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τι δήλωνε ακριβώς ένα χρόνο πριν στο ThemaOnline ο Φ. Καλοψιδιώτης – Οι 50 έρευνες της Αστυνομίας…

Τι δήλωνε ακριβώς ένα χρόνο πριν στο ThemaOnline ο Φ. Καλοψιδιώτης – Οι 50 έρευνες της Αστυνομίας…

Από το 2004 μέχρι και το 2015 η Αστυνομία έκανε πάνω από 50 έρευνες σε επιχειρήσεις του Φάνου Καλοψιδιώτη. Βέβαια, όταν επήλθε το μοιραίο, στις 23 Ιουνίου του 2016, δεν υπήρχαν άνδρες της δύναμης για να τον προστατεύσουν…

Ο Φάνος Καλοψιδιώτης είχε μιλήσει στο ThemaOnline ένα χρόνο προηγουμένως, εκφράζοντας απαρέσκεια για την γενικότερη στάση που τηρείτο απέναντί του.

Παραθέτουμε αυτούσιο το δημοσίευμά μας:

Την έντονη δυσαρέσκεια του γνωστού επιχειρηματία από την ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, Φάνου Καλοψιδιώτη, προκάλεσε η επιχείρηση της αστυνομίας την περασμένη Παρασκευή (26/06/2015).

Όπως έγινε γνωστό, άνδρες από το ΤΑΕ Λευκωσίας και Αμμοχώστου διεξήγαγαν έρευνες σε επτά μαγαζιά του κ. Καλοψιδιώτη για εντοπισμό ροπάλων ή/και σπρέι πιπεριού, χωρίς να προκύψει οτιδήποτε.

Ο Φάνος Καλοψιδιώτης, μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, tothemaonline, μας ανέφερε ότι από το 2004 που βρίσκεται στην Κύπρο μέχρι σήμερα, η Αστυνομία έκανε πάνω από 50 έρευνες σε επιχειρήσεις του.

«Πραγματικά είναι να απορείς με αυτό που γίνεται. Για μια ακόμη φορά καθίσταμαι στόχος, χωρίς λόγο. Αυτές οι ανεπιτυχείς επιχειρήσεις της Αστυνομίας έχουν ως μοναδικό αποτέλεσμα την σπατάλη χρημάτων των φορολογούμενων» είπε αρχικά ο κ. Καλοψιδιώτης.

Ακολούθως διερωτήθηκε: «Με στοχοποιούν για πολλοστή φορά. Μήπως τους ενοχλεί που πάνε καλά οι επιχειρήσεις μου; Μήπως φταίει το γεγονός ότι δεν έχω καλύτερες σχέσεις με τις τοπικές δημοτικές αρχές;».

Ο Φάνος Καλοψιδιώτης, μίλησε και για ακόμη ένα γεγονός σε σχέση με την επιχείρηση της Αστυνομίας την περασμένη Παρασκευή (26/06). «Αφού δεν προέκυψε τίποτα από τις έρευνες σε καφενείο που μου ανήκει, αστυνομικός ενημέρωσε ότι επρόκειτο να μου κάνει γραπτή καταγγελία γιατί το μαγαζί δεν είχε τις απαραίτητες άδειες λειτουργίας από την δημοτική Αρχή. Σε τέτοιο σημείο έχουν φτάσει. Να πρέπει να με γράψουν τουλάχιστον για κάτι. Αφού δεν βρήκαν τίποτα επιλήψιμο αποφάσισαν να μου κάνουν καταγγελία για την άδεια λειτουργίας, η οποία –σημειώστε- βάσει απόφασης της επιτρόπου διοικήσεως έπρεπε να έχει εκδοθεί από τον Δήμο. Η επίτροπος αναφερόμενη στο το συγκεκριμένο θέμα έκανε λόγο για κατάχρηση εξουσίας από πλευράς Δημοτικής Αρχής».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top