Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας -Λεμεσού - Κλειστή η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας -Λεμεσού - Κλειστή η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας

Με ανακοίνωση της η Αστυνομία Κύπρου ενημερώνει για τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας: 

«Σας ενημερώνουμε ότι στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, περίπου 1,5 km πριν από την έξοδο Χοιροκοιτίας με κατεύθυνση τη Λευκωσία, λόγω δυστυχήματος με υλικές ζημιές, έχει κλείσει η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση διαξάγεται μόνο στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. 
Ως εκ τούτου, οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, υπομονετικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών και τα σήματα τροχαίας.»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάει Αθήνα και μετά Βερολίνο ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Ουσιαστικής σημασίας η Σύνοδος»

Πάει Αθήνα και μετά Βερολίνο ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Ουσιαστικής σημασίας η Σύνοδος»

Στην Αθήνα, μεταβαίνει αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την πλειονότητα του Υπουργικού Συμβουλίου για την 3η Διακυβερνητική Σύνοδο ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE