ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φονικό Αγ. Νάπας: Ο 32χρονος «καίει» και τους τέσσερις! – Με μάρτυρα κατηγορίας!

Φονικό Αγ. Νάπας: Ο 32χρονος  «καίει» και τους τέσσερις! – Με μάρτυρα κατηγορίας!

«Έσπασε» ο 32χρονος που τελεί υπό κράτηση από τις 27 Ιουνίου (μαζί με τη σύντροφό του) και ενέπλεξε στο άγριο φονικό της Αγίας Νάπας και τα τέσσερα πρόσωπα που προσήχθησαν την Παρασκευή (01/07) στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας – Αμμοχώστου.

Ο 32χρονος Πάμπος Ανδρέου από την Παλλουριώτισσα σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline αλλά και τα γεγονότα που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, φαίνεται να είναι το άτομο που την Πέμπτη (30/06) έδωσε την μαρτυρία στους ανακριτές βάσει της οποίας συνελήφθησαν οι  Χριστοδούλου, Πένταυκας, Σ.Γ. και Ντέγιαν Λόις.

Διαβάστε επίσης:

Λάτρης των πολεμικών τεχνών ο Ντέγιαν Λόι που φέρεται να «έδωσε» τον Καλοψιδιώτη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEO

Φονικό Αγ. Νάπας: Εδώ κρυβόταν ο Μπουρέλι! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όχημα στην Πύλα φέρεται να χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες – Ενδεχόμενο νέας σύλληψης

Φονικό Αγ. Νάπας: Δρακόντεια μέτρα – Με αλεξίσφαιρο ο «Μπένης» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Φονικό Αγ. Νάπας: Οι αντιδράσεις των τεσσάρων συλληφθέντων – «I have nothing to do with this»

Η δολοφονία του Φάνου Καλοψιδιώτη μέσα από τα μάτια αυτόπτη μάρτυρα

Αυτό σημαίνει ότι πριν μιλήσει του είχαν δοθεί οι απαραίτητες διαβεβαιώσεις πως σε περίπτωση που υπάρξει δίκη, θα είναι μάρτυρας κατηγορίας και θα μπει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

Η μαρτυρία του, εμπλέκει και τους τέσσερις για τα καλά στη διάπραξη του φονικού, αφού τους καταλογίζει ενεργό ρόλο:

•    Για τον Μάριο Χριστοδούλου, γνωστό ως «Μπένη», ισχυρίστηκε πως είναι το πρόσωπο που έφερε τους Αλβανούς στην Κύπρο (Μπουρέλι και Βόγκλι) και μάλιστα τους προμήθευσε με όπλα. Επίσης, ο Μάριος Χριστοδούλου φέρεται να έδωσε σε άλλο πρόσωπο, μαζί με τον Π.Α., να μεταφέρουν από τη Λευκωσία στον Πρωταρά το αυτοκίνητο που εν τέλει χρησιμοποιήθηκε στο άγριο φονικό. Ο Μάριος Χριστοδούλου, σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία του Π.Α., είχε ενεργό ρόλο και μετά τη διάπραξη του φονικού, αφού φυγάδευσε από τον χώρο με αυτοκίνητο τον Π.Α.

•    Ο Παναγιώτης Πένταυκας, βάσει της σε βάρος του μαρτυρίας, υπέδειξε στον Μάριος Χριστοδούλου «Μπένη», τη διαδρομή διαφυγής από το σημείο του φονικού. Φέρεται, με απλά λόγια, να υπέδειξε τους δρόμους που δεν καλύπτονταν από κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης.

•    Η 28χρονη Σ. Γ. που φέρεται να είναι η φιλενάδα του Χριστοδούλου, συνόδευε τον τελευταίο όταν συναντούσε τους δυο Αλβανούς, ενώ με βάση πάντα την μαρτυρία φυγάδευσε τον Aleks Burelli μετά το φονικό. Τον περίμενε στο σημείο όπου βρέθηκε καμένο το Honda Integra που χρησιμοποιήθηκε για τη μετάβαση στον τόπο του εγκλήματος και τη διαφυγή.

•    Σε ό,τι αφορά τον Σέρβο Ντέγιαν Λόις, ο 32χρονος Πάμπος Ανδρέου, φέρεται να είπε ότι ο Μάριος Χριστοδούλου τον πληροφόρησε πως ο Σέρβος θα τους ενημέρωνε για τις κινήσεις του Φάνου Καλοψιδιώτη και πότε θα πήγαινε στο σημείο που έγινε και ο φόνος.

Οι συλληφθέντες είναι ο 39χρονος Μάριος Χριστοδούλου γνωστός ως «Μπένης», η 28χρονη Σ.Γ., ο 38χρονος Παναγιώτη Πένταυκας και ο 42χρονος Ντέγιαν Λόι.

Οι προαναφερθέντες και προαναφερθείσα, συνελήφθησαν αργά το βράδυ της Πέμπτης (30/06) και ξημερώματα Παρασκευής (01/07), από τις 11:45 εώς και τις 00:30.

Προηγουμένως είχαν τεθεί υπό σύλληψη ο 32χρονος Χαράλαμπος Ανδρέου και η 30χρονη σύντροφός του Σωτηρία Νεοφύτου.Ο Ανδρέου φερόταν να είναι ο οδηγός του οχήματος που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Φάνης Μακρίδης

Διαβάστε επίσης: Φονικό Αγίας Νάπας: Τέσσερις νέες συλλήψεις μετά από ολονύχτια επιχείρηση

Φονικό Αγίας Νάπας: Γνωστοί στις αρχές οι νέοι συλληφθέντες – Ανάμεσα τους και ο φρουρός του Καλοψιδιώτη

Μακελειό Αγ. Νάπας: Στο δικαστήριο «Μπένης», Σ.Γ., Πένταφκας και Ντέγιαν Λόι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ & ΒΙΝΤΕΟ

Οκταήμερη κράτηση για «Μπένη» και άλλους τρεις​

Φονικό Αγ. Νάπας: Δρακόντεια μέτρα – Με αλεξίσφαιρο ο «Μπένης» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ​

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top