Έκρηξη σε αυτοκίνητο στη Λεμεσό – Γυναίκα η ιδιοκτήτρια

Έκρηξη σε αυτοκίνητο στη Λεμεσό – Γυναίκα η ιδιοκτήτρια

Έκρηξη σε αυτοκίνητο σημειώθηκε γύρω στις 5:15 τα ξημερώματα της Κυριακής 3/7 στο παραλιακό μέτωπο στη Λεμεσό πλησίον της συμβολής στην οδό Περβόλας.

Το όχημα ανήκει σε 54χρονη, το οποίο όμως οδηγά και ο 25χρονος γιός της από το Τραχώνι.

Σε κατάθεση τους στην Αστυνομία και οι δυο ανέφεραν πως δεν υποψιάζονται κανέναν.

Από την έκρηξη ο οποία οφείλεται σε εργοστασιακή πλαστική κυλινδρική κροτίδα, προκλήθηκαν ελαφριές ζημιές στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου.

Από την σκηνή παραλήφθηκαν τεκμήρια για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις. 

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE