Α. Κυπριανού: «Δεν επιλύονται με τελεσίγραφα θέματα όπως η λειτουργία του Εθνικού Συμβουλίου»,

Α. Κυπριανού: «Δεν επιλύονται με τελεσίγραφα θέματα όπως η λειτουργία του Εθνικού Συμβουλίου»,

Το ΑΚΕΛ δεν έχει πάρει ακόμη οποιαδήποτε πρόταση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τον τρόπο λειτουργίας του Εθνικού Συμβουλίου, δήλωσε σήμερα ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού ωστόσο είπε ότι τέτοια ζητήματα δεν λύονται με τελεσίγραφα.

Σημειώνοντας ότι δεν μπορεί να προβεί σε συγκεκριμένο σχόλιο, είπε ωστόσο ότι στο παρελθόν όταν συζητούσαν ζητήματα λειτουργίας του Εθνικού Συμβουλίου γινόταν ανταλλαγή απόψεων μεταξύ του εκάστοτε προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και των πολιτικών κομμάτων για να βρεθεί ο καλύτερος τρόπος λειτουργίας.

“Τώρα φαίνεται, τουλάχιστον από όσα έχουμε ακούσει μέχρι στιγμής, ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει πάρει αποφάσεις και τις στέλλει με τη μορφή τελεσιγράφου στα πολιτικά κόμματα. Εαν όντως έτσι έχουν τα πράγματα, θεωρώ ότι αυτό είναι πολύ λανθασμένο και να μου επιτρέψετε να πω ότι είναι ένας αυταρχικός τρόπος προσέγγισης ενός σημαντικότατου ζητήματος για τα εθνικά ζητήματα της Κύπρου", είπε.

“Θέλουμε να συζητήσουμε εμείς μαζί με τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα και με τον ΠτΔ για όλα αυτά τα θέματα. Δεν νομίζω ότι τέτοια ζητήματα σημαντικά λύονται με τελεσίγραφα”, κατέληξε.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE