Αιματηρή συμπλοκή αστυνομικών με ληστές στoυς Αμπελόκηπους! Πιστολίδι σε μια περιοχή που διαμένουν πολλοί Κύπριοι φοιτητές

Αιματηρή συμπλοκή αστυνομικών με ληστές στoυς Αμπελόκηπους! Πιστολίδι σε μια περιοχή που διαμένουν πολλοί Κύπριοι φοιτητές

Αιματηρή συμπλοκή αστυνομικών με ληστές σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στην οδό Πανόρμου στους Αμπελόκηπους, μια περιοχή που εδώ και πολλά χρόνια προτιμάται από Κύπριους φοιτητές για διαμονή, αφού βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Αθήνας

Οι ληστές όρμησαν σε υποκατάστημα σούπερ-μάρκετ, άρπαξαν χρήματα και επιχείρησαν να διαφύγουν. Κάποιος είχε ειδοποιήσει την αστυνομία και στο σημείο βρέθηκαν άντρες της Ομάδας ΔΙΑΣ που περιπολούσαν.

Οι ένστολοι είδαν τους ληστές να επιχειρούν να διαφύγουν και με προτεταμένα τα όπλα, τους φώναξαν να μείνουν ακίνητοι. Οι ληστες γύρισαν προς τους αστυνομικούς και άνοιξαν πυρ.

Οι αστυνομικοί, όπως μετέδωσε ο Alpha, ανταπέδωσαν τα πυρά και τραυμάτισαν έναν ληστή -πιθανότατα στο πόδι- τον οποίο και συνέλαβαν.

Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα μεγάλη αστυνομική επιχείρηση προκειμένου να εντοπιστούν και οι συνεργοί των ληστών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE