LIFESTYLE

H κουκλάρα του X-Factor απαντά στην κριτική για το σόου! «Ο καθένας έχει τη δική του άποψη…»

H κουκλάρα του X-Factor απαντά στην κριτική για το σόου! «Ο καθένας έχει τη δική του άποψη…»

Για τις κριτικές που δέχεται μίλησε η Ευαγγελία Αραβανή σε πρόσφατή της συνέντευξη.

«Για να μην λέω ψέματα, δεν έχω δει τις κριτικές. Ακούω τα σχόλια από τον κόσμο και τα διαβάζω στα social media. Γενικά ξέρω ότι δεν μπορεί να αρέσουμε σε όλους, άρα δεν με φοβίζει το ότι μπορεί σε κάποιους να μην αρέσω. Επειδή οι συνεργάτες μου και εγώ είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα δεν με φόβισε κάτι», είπε στο έθνος η ίδια.

Η Δήμητρα Γαλάνη, όταν της ζητήθηκε η άποψή της για τα talent shows, τα χαρακτήρισε μεταξύ άλλων «αισχίστου είδους κρεοπωλεία». Πώς το σχολιάζει η ίδια;

«Δεν θα τις σχολιάσω γιατί ο καθένας έχει τη δική του άποψη για οποιοδήποτε θέμα. Είτε αυτό είναι ένα talent show, είτε είναι πολιτική ή οτιδήποτε άλλο, ο καθένας το βλέπει από τη δική του οπτική γωνία. Οταν έκανα τα πρώτα μου βήματα στον χώρο της μόδας, με είχε βοηθήσει ο διαγωνισμός ομορφιάς του ΑΝΤ1 στον οποίο συμμετείχα.

Προσωπικά θεωρώ ότι ένα talent show βοηθάει τα νέα παιδιά και από κει και πέρα εξαρτάται από τον τρόπο με το οποίο θα το διαχειριστεί κανείς. Σίγουρα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα στην Ελλάδα του 2016».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top