ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έξω από το Melios Pet Center και το Κίνημα Οικολόγων παρά τις απειλές – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έξω από το Melios Pet Center και το Κίνημα Οικολόγων παρά τις απειλές – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ενώσαμε όλοι μαζί τις φωνές μας για να δοθεί ένα τέλος στα πάρκα της ντροπής ανέφερε Πρόεδρος του Κινήματος Γιώργος Περδίκης.

Όπως επισημαίνεται στη ανακοίνωση τύπου, το  Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών πρωτοστάτησε στον αγώνα για να σταματήσουν τα ζώα να θεωρούνται αντικείμενα και θεάματα διασκέδασης.

Παρόλες τις απειλές, προφορικές και νομικές, που δεχτήκαμε συμμετείχαμε ενεργά στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε  Σάββατο 9 Ιουλίου, έξω από το Melios Zoo Park.

Ο Πρόεδρος του Κινήματος Γιώργος Περδίκης, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Σάββας Φιλίππου, ο Αντιπρόεδρος Άδωνις Γιάγκου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Στροβόλου Πανίκος Μανώλη και δεκάδες μέλη του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, μαζί με ευαισθητοποιημένους πολίτες διαδήλωσαν έξω από το Melios Pet Center.

Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι όλα αυτά τα  «πάρκα της ντροπής» να σταματήσουν να υπάρχουν. Το Κίνημα μας θα συνεχίσει να ενώνει τη φωνή του με όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες, μέχρι να αποκτήσουν όλα τα ζώα τις συνθήκες διαβίωσης που τους αξίζουν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top