ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Λαμπρόπουλος: «Διαφθορά στις τάξεις της κυπριακής Αστυνομίας που ακολουθεί τα συμφέροντα επιχειρηματιών»

Λαμπρόπουλος: «Διαφθορά στις τάξεις της κυπριακής Αστυνομίας που ακολουθεί τα συμφέροντα επιχειρηματιών»

Η διαφθορά στην κυπριακή Αστυνομία παίρνει προβολή ανά το Πανελλήνιο.

Το δημοσίευμα του Βασίλη Λαμπρόπουλου στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Το Βήμα» (09/07), είναι απόλυτα ενδεικτική.

Ο αστυνομικός συντάκτης του γνωστού ελλαδικού εντύπου, που προβαίνει σε αποκαλύψεις για την υπόθεση του άγριου φονικού της Αγίας Νάπας, σημειώνει μεταξύ άλλων: «Στελέχη της λεωφόρου Κατεχάκη αλλά και ιδιώτες που γνωρίζουν μυστικά της υπόθεσης αναφέρουν πως «παρότι είναι γνωστό από ποιους εκπορεύονται αυτές οι αιματηρές επιθέσεις και ποιες είναι οι διασυνδέσεις των εκτελεστών κ.λπ., δεν υπάρχει καμία εξιχνίαση. Και αυτό λόγω της διαφθοράς στις τάξεις της κυπριακής αστυνομίας που ακολουθεί τα συμφέροντα επιχειρηματιών και τον "εμφύλιό" τους».

Το εν λόγω ρεπορτάζ βρίθει αναφορών που δείχνουν πως σε πολλές στιγμές στελέχη της κυπριακής Αστυνομίας έδειξαν απροθυμία να διερευνήσουν τις υποθέσεις που είχαν ως στόχο τον Φάνο Καλοψιδιώτη.

Στην κατακλείδα του, ο Λαμπρόπουλος φανερώνει για μια ακόμη φορά την κλονισμένη εμπιστοσύνη του κόσμου προς την κυπριακή Αστυνομία: «Η κυπριακή αστυνομία αναφέρει ότι «αναμένει να αντλήσει στοιχεία για τους εντολείς των αλβανών εκτελεστών από την ανάλυση κλήσεων κινητών τηλεφώνων». Παραμένει όμως άγνωστο αν τελικώς διαλευκανθεί αυτός ο πρωτοφανής «κύκλος του αίματος».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top