Στον 7ο ουρανό η βουλευτής του ΔΗΣΥ! Η Μαριέλλα Αριστείδου και ο άντρας της ζωής της!

Στον 7ο ουρανό η βουλευτής του ΔΗΣΥ! Η Μαριέλλα Αριστείδου και ο άντρας της ζωής της!

Η βουλευτής της Κερύνειας φρόντισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το χαρμόσυνο γεγονός...

Το πρώτο της παιδί κρατά στα χέρια της από την Δευτέρα (11/7) η βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού, Μαριέλλα Αριστείδου. Το αγοράκι της ζυγίζει 2.300 και χαίρει άκρας υγείας.

Η βουλευτής της επαρχίας Κερύνειας και ο σύζυγός της Νίκος είναι τρισευτυχισμένοι κι εμείς τους ευχόμαστε να τους ζήσει και να τον δουν να μεγαλώνει με υγεία, χαρά και τύχη. 

Παρακάτω ακολουθεί η ανακοίνωση του πολιτικού της γραφείου:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE