Οδόφραγμα Αστρομερίτη: Η «κομπίνα» του οδηγού δεν έπιασε! Συνελήφθη και πλήρωσε

Οδόφραγμα Αστρομερίτη: Η «κομπίνα» του οδηγού δεν έπιασε! Συνελήφθη και πλήρωσε

Το τελωνείο προέβη σε κατάσχεση 5 κιλών και 485 γραμμαρίων καπνού για στριφτό τσιγάρο και 11 πακέτων των 20 τεμαχίων τσιγάρων στο σημείο ελέγχου Αστρομερίτη - Ζώδιας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, την 12η Ιουλίου 2016, μέλη της Αστυνομίας σε συνεργασία με Λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων ανέκοψαν για έλεγχο στο σημείο ελέγχου Αστρομερίτη – Ζώδιας, όχημα που οδηγούσε Έλληνας υπήκοος. Από την έρευνα που ακολούθησε στο εν λόγω όχημα, εντοπίστηκε ποσότητα 5 κιλών και 485 γραμμαρίων καπνού για στριφτό τσιγάρο με διάφορες μάρκες, και 11 πακέτα των 20 τεμαχίων τσιγάρα, τα οποία το εν λόγω πρόσωπο φαίνεται ότι αγόρασε από τα κατεχόμενα και μετέφερε παράνομα στις ελεύθερες περιοχές.

Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα, ενώ τόσο η ανευρεθείσα ποσότητα καπνού και τσιγάρων, όσο και το όχημα που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά της, κατασχέθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων.

Το ύψος των δασμοφορολογικών επιβαρύνσεων που αντιστοιχεί στην πιο πάνω ανευρεθείσα ποσότητα ανέρχεται στα € 1.183 περίπου.

Η υπόθεση τυγχάνει χειρισμού από το Τμήμα Τελωνίων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE