ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Πήγε «καρφωτή»! Δεν ανεφοδίαζαν τα οχήματα με πετρέλαιο κίνησης αλλά με…

ΠΑΦΟΣ: Πήγε «καρφωτή»! Δεν ανεφοδίαζαν τα οχήματα με πετρέλαιο κίνησης αλλά με…

Πρόκειται για μια πρακτική η οποία το τελευταίο διάστημα «ανθίζει» ιδιαίτερα σε αγροτικές περιοχές της Κύπρου, αφού προτιμάται το πετρέλαιο θέρμανσης ή το αγροτικό παρά το πετρέλαιο κίνησης για οικονομικούς λόγους! Ωστόσο η χρήση του είναι επιζήμια τόσο στο περιβάλλον αλλά εγκυμονεί και κινδύνους για τον οδηγό.

Την Τρίτη 12/7 το Τμήμα Τελωνείων, στα πλαίσια διερεύνησης συγκεκριμένης πληροφορίας, έλεγξε ένα ιδιωτικό όχημα και ένα γεωργικό μηχάνημα, στο χωριό Κοιλίνια της Επαρχίας Πάφου, για εντοπισμό παράνομης χρήσης αφορολόγητου πετρελαίου (αγροτικού, βιομηχανικού και πετρελαίου θέρμανσης).

Από τον έλεγχο εντοπίστηκε στο ντεπόζιτο καυσίμων του γεωργικού μηχανήματος πετρέλαιο θέρμανσης και το εν λόγω μηχάνημα κατασχέθηκε από το Τμήμα Τελωνείων.

Τα διαπραχθέντα αδικήματα έτυχαν εξώδικου συμβιβασμού. Ο φόρος κατανάλωσης της ποσότητας του πετρελαίου που αποφεύχθηκε έχει εισπραχθεί καθώς επίσης και το ποσό απόδοσης του μηχανήματος που κατασχέθηκε. Εισπράχθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των € 767, ενώ το κατασχεθέν μηχάνημα επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top