LIFESTYLE

Η απάντησή της Αριστοτέλους στις φήμες για κόντρα με τον Ζερβό!

Η απάντησή της Αριστοτέλους στις φήμες για κόντρα με τον Ζερβό!

Άργησε να μιλήσει, αλλά έλυσε τη σιωπή της και φρόντισε να μπει μια τελεία σε όλο το παρασκήνιο που δημιουργήθηκε με την αποχώρησή της από το Mega.

Το βράδυ της Τετάρτης, η Χριστιάνα Αριστοτέλους με μια ανάρτησή της στα social media απάντησε στις φήμες που την θέλουν να έχει φύγει από το κανάλι του Αρχαγγέλου σε ένα βαρύ κλίμα, αφού υπήρχε κόντα με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του καναλιού του Αρχαγγέλου, Κώστα Ζερβό. 

Η παρουσιάστρια πόσταρε μια φωτογραφία από την τελευταία εκπομπή της εκπομπής «Για Σένα», απ“ όπου και ξεπήδηξε το όλο ζήτημα, μιας και βγήκε προς τα έξω ότι ο κ.Ζερβός δεν θέλησε να γίνει έμμεση διαφήμιση του τεύχους του Down Town, το οποίο φιλοξενούσε την Χριστιάνα στο cover page του. 

Η Αριστοτέλους έβαλε μια τελεία σχολιάζοντας στη λεζάντα της φωτογραφίας; 

«Μια ομαδα ομαδαρα..!!νοιωθω ευλογημενη γιατι συνεχιζω να ζω το ονειρο μου και κανω αυτο που πραγματικα αγαπω..7 χρονια γεματα ομορφες στιγμες εμπειρειες,ευχαριστω τον καθε ανθρωπο που βρεθηκε στο δρομο μου η εγω στο δικο του και μαζι συνεχισαμε..αλλα το πιο μεγαλο ευχαριστω σε εσας...για την αγαπη σας,την εμπιστοσυνη και την τεραστια αγκαλια σας...!θελω να δωσω πολλα ακομη πισω σε εσας...θα τα πουμε συντομα...».

Διαβάστε επίσης: Με πόσους τσακώθηκε η Αριστοτέλους στο Mega; Η απάντησή της για τους ομηρικούς καβγάδες και τις κόντρες!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top